Silvestr na horách + dítě zdarma

silvestr-na-horach-dite-zdarma

Jeden z posledních volných termínů na silvestrovský pobyt v Rakouku, Zell am See s polopenzí za 13.285,-. Termín 31.12. – 7.1.2017. Dítě zcela zdarma do 6 let.

Horský hotel Wasserfall *** leží v malebné vesničce Fusch na úpatí nejvyšší hory Grossglockner, která je v jižní části Salcburska. Světově známé městečko Zell am See se nachází pouze 10 kilometrů od hotelu. Na první dojem působí hotel rustikálním dojmem, uvnitř ale překvapí nejmodernějším vybavením.

Na místě si lze zaplatit příplatek za internet, který činní 5 Euro na pobyt, místní taxa je 1 Euro na osobu/den. V hotelu se nachází restaurace a wellnes, která je tvořena saunou, infgracervenou kabinou, relaxační sprchou, odpočinkovou místností. Masáže jsou za poplatek.

Vzdálenosti od lyžařské oblasti Zell am See je 10 km, Kaprun 7 km, SKI-BUS: 150 m, cvičný vlek poblíž hotelu, běžecká stopa, centrum a nákupní možnosti 200m. Strava s polopenzí je tvořena snídaní ve formě bufetu a večeře o třech chodech, přičemž vybírat lze z menu nebo formou bufetu. Při silvestrovských pobytech je v ceně již i večeře