Jedinečná cena Egypt – Hurghada

Týdenní pobyt v Egyptě, Hurghada s all inclusive za 9.090,-. Pozor termín již 16.11. – 23.11.2017 s odletem z Prahy.

Titanic Palace Hotel ***** leží přímo u pláže, cca 14 kilometrů jižně od letiště a cca 17 kilometrů od centra Hurghady (hotelová doprava za poplatek). K dispozici jsou denní a večerní animační programy, tématické večery, představení v amfiteátru, břišní tance, výstavy, diskotéka a velký aquapark. Hotel disponuje pokoji přizpůsobenými pro handicapované.

Písečná pláž leží přímo u hotelu, vstup do moře je mělký a v moři se místy objevují korály a kameny, proto je doporučována obuv do vody. Přístup do vody pro plavce je možný také po můstku (společný s hotelem Titanic Beach). Dále k dispozici bar na pláži.

Zdarma: fitness, tenis a minigolf, plážový volejbal, v rámci animací dále basketbal, vodní gymnastika, vodní pólo, šipky. Za poplatek: zábavní centrum (2 bowlingové dráhy, biliár, elektronické hry, air hockey), vodní sporty a potápěčské centrum na pláži.

Pro děti k dispozici dětský bazén, miniklub (4–12 let), dětské hřiště, dětské kino, aquapark. Za poplatek je možné navštívit luxusní hotelové spa centrum (masáže, parní lázně, turecké koupele, jacuzzi a zkrášlující procedury).

Klienti mohou využívat služeb vedlejšího sesterského hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park.