Egypt s poklidnou atmosférou

EgyptHurghada na osm dní letecky z Prahy s all inclusive za 11.490,-. Termín 8.3. (Čt) – 15.3. (Čt).

Hilton Long Beach Resort Hotel **** renovovaného hotelového řetězce Hilton Hotels and Resorts, zaručuje kvalitu poskytovaných služeb všem svým návštěvníkům. Nachází se u pěkné pláže s pozvolným vstupem do moře. Vhodný pro klienty vyhledávající poklidnou atmosféru.

Stylový hotel se skládá z několika budov o dvou podlažích, prostorného lobby, hlavní restaurace Lotus s mezinárodní kuchyní, restaurace a la carte (není v all inclusive) a několika barů. K dispozici je také diskotéka, směnárna, butik, obchod s dárkovými předměty, konferenční místnost. Bezdrátové připojení Wi-Fi za poplatek, na vyžádání a za poplatek hlídání dětí, kadeřnictví, prádelna.

V objektu se nachází hned 5 bazénů (jeden je v zimě vyhřívaný) v podobě líné řeky, 2 dětské bazény, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), volejbal, tělocvična, mini klub pro děti (4-12 let), dětské hřiště, herna pro děti, diskotéka, animace pro děti i dospělé, fitness. Za poplatek squash, kulečník, počítačové hry, vodní sporty na pláži, kosmetika, wellness.

Standardní pokoje s příslušenstvím a možností až dvou přistýlek se nacházejí ve vilové části komplexu a jsou vybaveny telefonem, SAT-TV, minibarem (spotřeba za poplatek), klimatizací a trezorem, fénem. Balkon nebo terasa. Za příplatek a na vyžádání lze zajistit pokoj v hlavní budově a rodinný pokoj s možností až dvou přistýlek (dvě oddělené místnosti, vybavení stejné jako standardní pokoj).

Přímo u hotelu se nachází písečno oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody, korálový útes a molo. Doporučujeme obuv do vody. Lehátka, matrace, slunečníky a osušky k dispozici zdarma.