Ostrov Kréta s all inclusive za 8.990,-

Využijte pohádkových slev, Řeckoostrov Kréta – Stalida (Stalis) v objektu Cactus Beach Hotel **** v termínu: 31.5. (Čt) – 7.6. (Čt), na 8 dní s all inclusive za 8.990,-. Zlevněno z původní ceny za osobu 22.990,- Kč!!!

Hotel se nachází v centru letoviska Stalida, cca 20 metrů od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře (vstup do moře místy kamenitý), která je v dosahu přes místní komunikaci/promenádu spojující střediska Stalida a Malia. V blízkosti hotelu je mnoho obchůdků, taveren, kaváren a barů. Vzdálenost od Heraklionu cca 35 kilometrů.

Rozsáhlý hotelový komplex několika budov s 380 pokoji obklopený zahradou nabízí vstupní halu s recepcí, výtah, konferenční místnost, hlavní restauraci, a la carte restauraci u pláže, 1 italskou a la carte restauraci, 3 bary u bazénů, 3 venkovní sladkovodní bazény a 1 dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénů, TV místnost, minimarket, stolní tenis, plážové osušky za zálohu 10 EUR (výměna za poplatek), místnost pro úschovu kufrů s možností se osprchovat.

Rušný hotel s širokou nabídkou služeb a výbornou tradiční krétskou kuchyní. Vhodné i pro rodiny s dětmi.