-

Last minute Mauricius

Mauricius na poslední chvíli

Mauricius není jen jediný ostrov, ale je to republika skládající se z několika větších (např. Rodrigues) a menších ostrůvků vulkanického původu. Leží na západ od afrického kontinentu, asi 2000 kilometrů daleko, a žije zde přes 1 milion obyvatel. Úředním jazykem je angličtina, ale domluvíte se zde i francouzsky nebo německy. Hlavní ostrov Mauricius má na délku 58 a na šířku 47 kilometrů a je celý obklopen korálovými útesy. Nejhezčí písečné pláže jsou na jihozápadě ostrova, pokud se chcete hodně bavit, vydejte se na severozápad. Pro surfaře je ideální východ ostrova, který je více větrnější. Mauricius je hodně členitý, jsou zde hory, pralesy, vyhaslé sopky, spousta políček s cukrovou třtinou a mnoho zeleně.

Mauricius - ilustrační fotografie

Nejtepleji je zde od listopadu do března, kdy se průměrná teplota pohybuje mezi 28 – 31°C. Naše letní měsíce červen až srpen jsou zde „zimním“ obdobím, kdy je průměrná teplota 24 °C a noci jsou chladnější. Voda má po celý rok teplotu od 22 °C do 27 °C. Pro potápěče je ideální nejteplejší období, kde je zde nejvíc průzračná voda. Ostrov však není určen jen pro plážové „povaleče“, ale také pro sportovce, protože nabídka vodních a jiných sportů po celý rok, je opravdu široká. Většina luxusních hotelů, kterých v poslední době přibývá opravdu hodně, nabízí vodní a ostatní sporty většinou zdarma. Skvělé podmínky jsou zde také pro golfisty, můžete podniknout výlety po okolních ostrovech na katamaránu. Večer se můžete vydat do některého z nočních podniků nebo do kasina. Místní gastronomie je různorodá, vaří se zde spousta jídel různých mezinárodních kuchyní, ale největší výběr je zde určitě z pokrmů z mořských plodů, rybích pokrmů a také velké množství čerstvého ovoce. Jako suvenýr si odsud můžete přivézt šperky, textil (luxusní značka Ralph Lauren se zde dokonce vyrábí), keramiku, koření nebo kávu. Pro cestu na Mauritius není potřeba žádného očkování a místní zdravotní péče je na vysoké úrovni. Pokud si chcete zapůjčit auto, jezdí se zde vlevo.

Aktuální Mauricius na poslední chvíli

Patříte-li k jedincům, co rádi letecky cestují na last minute do Afriky do oblasti Mauricius, aktuálně se můžete se slevou ubytovat v následujících letoviscích.

Anse la Raie - ilustrační foto

Anse la Raie

Letecké zájezdy k moři do resortu Anse la Raie se mezi turisty těší velké oblibě především kvůli spoustě slunce a průzračně čistému moři. Turisté, kteří sem přicestují na některý z cenově výhoných last minute zájezdů (ovšem nejen ti), tady nějčastěji tráví čas odpočinkem buď přímo na pláži, nebo na lehátku u hotelového bazénu. Protože odpočinkek je hlavním důvodem k cestě na Mauricius.

Bain Boeuf - ilustrační foto

Bain Boeuf

Většina turistů si pod slovním spojením ideální odpočinek určitě představí dlouhou a příjemnou dovolenou u šplouchajících vln moře, rozbíhajících se v Africe v písku pláže. Proto také stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na cenově zvýhodněné last minute zájezdy do prázninového střediska Bain Boeuf na Mauriciu.

Belle Mare - ilustrační foto

Belle Mare

Přeprava na dovolenou letecky je aktuálně nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem, jak se dostat k moři. Je proto nasnadě, že i letecké last minute zájezdy do letoviska Belle Mare patří na pultech cestovních kanceláří a agentur k velice žádanému artiklu. Pobytu u moře na Mauriciu jsou mezi turisty dlouhodobě velice oblíbené.

Bel Ombre - ilustrační foto

Bel Ombre

Všeobecně žádané last minute letecké zájezdy do destinací na mořském pobeží bezebytku naplňují představy řady turistů z České republiky o ideálním prázdninovém odpočinku. Dovolená u tyrkysově modrého moře v Africe, kupříkadu ve známém letovisku Bel Ombre na Mauriciu, je pro vzrůstající počet turistů ideální možností, jak si zaslouženě odpočinout.

Blue Bay - ilustrační foto

Blue Bay

Je téměř jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, které následně strávíte u moře v některém z hotelů letoviska Blue Bay v rámci last minute zájezdu na Mauriciu vás určitě nezklamou. Letecké zájezdy do Afriky se slevou na poslední chvíli paří k oblíbeným způsobům, jak u moře odpočívat a znovu načerpat ztracených sil.

Calodyne Sur Mer - ilustrační foto

Calodyne Sur Mer

Láká vás výhodná dovolená v Africe? Tak si vyberte některý z nabízených last minute zájezdů na Mauricius, nasedněte na nejbližším letišti do letadla a nechte se pohodlně a rychle dopravit třeba do letoviska Calodyne Sur Mer. Tady si pak budete moci pod horkými paprsky slunce na modré obloze bezezbytku vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Flic en Flac - ilustrační foto

Flic en Flac

Všeobecně žádané last minute letecké zájezdy do destinací na mořském pobeží bezebytku naplňují představy řady turistů z České republiky o ideálním prázdninovém odpočinku. Dovolená u tyrkysově modrého moře v Africe, kupříkadu ve známém letovisku Flic en Flac na Mauriciu, je pro vzrůstající počet turistů ideální možností, jak si zaslouženě odpočinout.

Le Morne - ilustrační foto

Le Morne

Letecké zájezdy k moři do resortu Le Morne se mezi turisty těší velké oblibě především kvůli spoustě slunce a průzračně čistému moři. Turisté, kteří sem přicestují na některý z cenově výhoných last minute zájezdů (ovšem nejen ti), tady nějčastěji tráví čas odpočinkem buď přímo na pláži, nebo na lehátku u hotelového bazénu. Protože odpočinkek je hlavním důvodem k cestě na Mauricius.

Pointe Aux Piments - ilustrační foto

Pointe Aux Piments

Láká vás výhodná dovolená v Africe? Tak si vyberte některý z nabízených last minute zájezdů na Mauricius, nasedněte na nejbližším letišti do letadla a nechte se pohodlně a rychle dopravit třeba do letoviska Pointe Aux Piments. Tady si pak budete moci pod horkými paprsky slunce na modré obloze bezezbytku vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Pointe Jerome - ilustrační foto

Pointe Jerome

Vyberte si z aktuální nabídky last minute zájezdů dovolenou a nechte se z nejbližšího letiště rychle a v pohodlí přepravit letecky z České republiky do Afriky. Vaší cílovou destinací může být kupříkladu letovisko Pointe Jerome na Mauriciu. Na zdejších plážích pak můžete v blízkosti šplouchajícího moře a s hřejivým sluncem nad hlavou bez starostí relaxovat.

Poste Lafayette - ilustrační foto

Poste Lafayette

Plánujete dovolenou u moře? A co ji ještě pořídit se slevou? Vyberte si z nabídky last minute zájezdů na Mauricius v Africe a dokonale si ji užijte v letovisku Poste Lafayette. Tady se můžete na vlastní kůži přesvědčit, proč jsou sem letecké zájezdy mezi turisty tolik žádané a proč se sem tolik lidí tak rádo vrací.

Trou d´Eau Douce - ilustrační foto

Trou d´Eau Douce

Většina turistů si pod slovním spojením ideální odpočinek určitě představí dlouhou a příjemnou dovolenou u šplouchajících vln moře, rozbíhajících se v Africe v písku pláže. Proto také stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na cenově zvýhodněné last minute zájezdy do prázninového střediska Trou d´Eau Douce na Mauriciu.

Last moment Mauricius jinde

Několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Mauriciu s leteckou přepravou, kterou pořádají české cestovní kanceláře, se nalézá na našem partnerském webu. Aktuální nabídka všech leteckých zájezdů na Mauriciu je k nalezení v samostatném oddíle zájezdy Mauricius. Aktuálně nabízené zájezdy se slevou za včasnou rezervaci, nebo zahrnující nejrůznější předsezónní akce, s leteckou přepravou na Mauricius, jsou prezentovány v sekci Mauricius slevy. Je-li pro vás akceptovatelný z letiště v Německu, Rakousku nebo Polsku, které leží v příznivé vzdálenosti od České republiky, podívejte se na nabídku dovolené na Mauriciu od německých cestovních kanceláří.