-

Last minute Maledivy

Maledivy na poslední chvíli

Maledivy, které se skládají z mnoha ostrovů a ostrůvků, leží na jihu Asie v Indickém oceánu. Většina z ostrovů není obydlená, pouze na asi 200 ostrovech žije kolem 300 tisíc místních obyvatel. Největším a zároveň hlavním městem je Malé, kde je také mezinárodní letiště. Maledivy jsou zároveň nejnižším státem na světě, výška ostrovů nedosahuje nikde ani 3 metrů, občas tedy některým ostrovům hrozí zatopení. Najdete zde nádherné bílé písečné pláže lemované kokosovými palmami, průzračné moře, a to vše tvoří turistický ráj. Ostrovy lemují laguny s korálovými útesy, díky kterým sem spousta turistů přijíždí kvůli potápění nebo šnorchlování. Pod hladinou moře najdete pestrý život se spoustou nejbarevnějších ryb a jiných mořských živočichů.

Maledivy - ilustrační fotografie

Hotelová výstavba je zde regulována vládou, většinou na každém ostrově víc jak jeden hotelový komplex nenajdete. Nudit se zde však určitě nebudete. Každý hotel nabízí spoustu zábavy a sportovního vyžití – vodní sporty jako potápění, šnorchlování, surfování, ale také sporty na souši – tenis, squash, fotbal nebo třeba volejbal. Můžete si také zaplatit výlet na jachtě, nebo si jí dokonce zapůjčit a vydat se na průzkumnou plavbu po okolních ostrovech, kde se můžete opalovat na opuštěných plážích a koupat se v tyrkysovém moři. Pokud chcete strávit dovolenou jen lenošením na pláži, ideální je doba od prosince do dubna, kdy je zde nejméně srážek a je zde nejtepleji. Hotelové ceny jsou, ale v tuto dobu, samozřejmě nejvyšší. Nejnižší ceny za ubytování jsou mezi květnem a listopadem, kdy zde již častěji prší, je vyšší vlhkost vzduchu, ale přesto teploty nízko neklesají a je zde teplo. V tuto dobu je tady také nejméně turistů.

Aktuální Maledivy na poslední chvíli

Turisté, cestující letecky na last minute do Asie do oblasti Maledivy, mohou momentálně využít ubytování za atraktivní ceny v následujících letoviscích.

Baa Atol - ilustrační foto

Baa Atol

Plánujete dovolenou u moře? A co ji ještě pořídit se slevou? Vyberte si z nabídky last minute zájezdů na Maledivy v Asii a dokonale si ji užijte v letovisku Baa Atol. Tady se můžete na vlastní kůži přesvědčit, proč jsou sem letecké zájezdy mezi turisty tolik žádané a proč se sem tolik lidí tak rádo vrací.

Dhaalu Atol - ilustrační foto

Dhaalu Atol

Dlouho očekávaná letní dovolená, strávená někde u moře, už v současnosti k létu tak nějak patří. Last minute zájezd do prázdninového střediska Dhaalu Atol, pořízený se slevou, je pak ideálním způsobům, jak si na mořském pobřeží na Maledivách odpočinout. To je důvodem, proč je o zájezdy do Asie mezi turisty každoročně takový zájem.

Jižní Atol Ari - ilustrační foto

Jižní Atol Ari

Vyberte si z aktuální nabídky last minute zájezdů dovolenou a nechte se z nejbližšího letiště rychle a v pohodlí přepravit letecky z České republiky do Asie. Vaší cílovou destinací může být kupříkladu letovisko Jižní Atol Ari na Maledivách. Na zdejších plážích pak můžete v blízkosti šplouchajícího moře a s hřejivým sluncem nad hlavou bez starostí relaxovat.

Jižní Male Atol - ilustrační foto

Jižní Male Atol

Letecká doprava na zájezd k moři s příjemnou last minute slevou je nejen nejrychlejším, ale současně nejbezpečnějším způsobem cestování. Letecká přeprava na dovolenou do prázdninového střediska Jižní Male Atol zpřístupňuje toto prázdninové středisko na Maledivách v Asii všem zájemcům o odpočinek a relaxaci, kteří nechtějí trávit dlouhé hodiny na cestách.

Lhaviyani Atol - ilustrační foto

Lhaviyani Atol

Zájezdy, a to nejen ty last minute, zahrnující leteckou přepravou, jsou pro většinu turistů neoddělitelně spjaty s hřejivým sluncem na modré obloze, čistým a příjemně vyhřátým mořem, nekonečným bezstarostným lenošení na plážovém lehátku či u bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Stejné důvody lákají návštěvníky i do prázdninového letoviska Lhaviyani Atol. Kvůli nim totiž cestují turisté na Maledivy nejčastěji.

Severní Male Atol - ilustrační foto

Severní Male Atol

Všeobecně žádané last minute letecké zájezdy do destinací na mořském pobeží bezebytku naplňují představy řady turistů z České republiky o ideálním prázdninovém odpočinku. Dovolená u tyrkysově modrého moře v Asii, kupříkadu ve známém letovisku Severní Male Atol na Maledivách, je pro vzrůstající počet turistů ideální možností, jak si zaslouženě odpočinout.

Last moment Maledivy jinde

Několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Maledivách s leteckou přepravou, kterou pořádají české cestovní kanceláře, se nalézá na našem partnerském webu. Aktuální nabídka všech leteckých zájezdů na Maledivách je k nalezení v samostatném oddíle zájezdy Maledivy. Aktuálně nabízené zájezdy se slevou za včasnou rezervaci, nebo zahrnující nejrůznější předsezónní akce, s leteckou přepravou na Maledivy, jsou prezentovány v sekci Maledivy slevy. Je-li pro vás akceptovatelný z letiště v Německu, Rakousku nebo Polsku, které leží v příznivé vzdálenosti od České republiky, podívejte se na nabídku dovolené na Maledivách od německých cestovních kanceláří.