-

Zájezdy Primorsko

Primorsko letecky

Malebné a původně rybářské městečko Primorsko, které patří pro zájezdy k bulharskému moři k vůbec nejoblíbenějším, leží jižně od Burgasu ve vzdálenosti asi čtyřiceti kilometrů. Jeho historické jádro se nachází na malém poloostrově, který fakticky rozděluje dlouhou pláž, lemující zdejší pobřeží, na dvě části.

Primorsko - ilustrační fotografie

Necelé dva kilometry na jih od Primorska se nachází malé letovisko Kiten, které také patří k oblíbeným prázdninovým střediskům na pobřeží Černého moře, a kdo by pokračoval dále po pobřežní silnici, dojede až do Lozence. Severně od Primorska leží ve vzdálenosti asi deseti kilometrů malé letovisko Djuni.

Primorsko patří k velmi oblíbeným letoviskům na bulharském černomořské pobřeží a každým rokem sem přilétají během léta na zájezdy tisíce turistů nejen z České republiky. Primorsko je poměrně živé letovisko a podél hlavní ulice, která křižuje celé město, se nachází celá řada obchůdků, krámků a stánků se nejrůznějším zbožím. Samozřejmě nechybí možnost zakoupit rychlé občerstvení.

Kolem pěší zóny se také nalézá nejvíce restaurací, nabízejících kolemjdoucím jak typickou bulharskou kuchyni, tak také jídla oblíbená ve střední Evropě. A právě tady najdou jedinci, kteří cestují do Primorska na zájezdy aby se pobavili, množství barů, kaváren, diskoték, klubů a dalších zábavních podniků, které obvykle otevírají až po setmění a zábava trvá až do rána.

Zajímavostí prázdninového střediska Primorsko je, že se orientuje na českou klientelu. To, že sem Češi cestují na zájezdy ve značných počtech, je tady znát prakticky na každém kroku. Většina místních nápisů je přeložena do češtiny a například jídelníčky ve zdejších restauracích mají svou českou mutaci. V místním informačním centru je možné dokonce zakoupit český tisk.

Návštěvníci Primorska, kteří sem cestují na zájezdy hlavně kvůli tomu, aby si užili zdejší pláže a koupel v prohřátých vodách Černého moře, mají k dispozici hned dvě pláže. Severní je více vystavena vlivům otevřeného moře a tak se zde často mohou její návštěvníci setkat s vlnami. Obecně by se dala charakterizovat jako ta divočejší pláž v Primorsku.

Milovníci naturismu, kteří také často volí zájezdy do oblasti Primorsko jako destinaci, kde prožijí svou letní dovolenou, směřují své kroky též na pláž severně od letoviska, neboť na jejím konci je vyhrazený prostor pro příznivce nudismu.

To jižní pláž, která se táhne od přístavu městečka Primorsko dále směrem ke Kitenu, je daleko klidnější, neboť je chráněna zdejší poloostrovem před vlivy otevřeného moře. Její povrch je tvořen jemným pískem zlaté barvy a vstup do moře je tady jen pozvolný. To je důvodem, proč do Primorska přijíždějí na zájezdy k bulharskému moři také rodiny s dětmi. Právě na této pláži totiž mohou rodiče nechat své děti koupat v černomořský vodách samotné aniž by se museli obávat o jejich bezpečnost.

Primorsko je obklopeno krásnými lesy, jež zvou k příjemným procházkám chladivým stínem. K oblíbeným aktivitám patří výlety na jízdním kole, popřípadě projížďky na koni. Vzhledem k atraktivitě letoviska Primorsko a jeho okolí z pohledu milovníků přístrojového potápění na zájezdy do Primorska také často cestují potápěči. Ti zde mají několik základen a zájemci o tento sport zde mohu absolvovat některý z kurzů. Zkušenější potápěči se tady pak potápí do podvodních jeskyní a blízkosti letoviska se nachází i několik lodních vraků.

ZájezdyPrimorsko aktuálně

Během zájezdu na jižní pobřeží (do Burgasu) je možné využít v letovisku Primorsko ubytování v následujících objektech.

Náhled objektu Ancora Beach, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Ancora Beach

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.9 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v hotelu Ancora Beach. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Belitsa, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Belitsa

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.6 / 10

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Belitsa si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Belvedere, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Belvedere

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.4 / 10

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například hotel Belvedere. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Božkov, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Božkov

Vybavení:

Dlouho očekávaná letní dovolená v penzionu Božkov určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Cinema, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Cinema

Vybavení:

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v hotelu Cinema v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Club Natur Les Magnolias, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Club Natur Les Magnolias

Vybavení:

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V hotelu Club Natur Les Magnolias budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Da Vinci, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Da Vinci

Vybavení:
Index spokojenosti: 8 / 10

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný hotel Da Vinci nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Diamond, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Diamond

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.3 / 10

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v hotelu Diamond. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Duni I, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Duni I

Vybavení:

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i hotel Duni I. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Duni III, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Duni III

Vybavení:
Index spokojenosti: 8 / 10

Letecké zájezdy do hotelu Duni III určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Eftimov, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Eftimov

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.3 / 10

Kombinace ubytování v penzionu Eftimov v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Eva, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Eva

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.8 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v hotelu Eva. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Extasy, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Extasy

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.4 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v hotelu Extasy. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Forest Beach, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Forest Beach

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.8 / 10

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Forest Beach si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Gardenie, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Gardenie

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například hotel Gardenie. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Golden Lion, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Golden Lion

Vybavení:
Index spokojenosti: 8 / 10

Dlouho očekávaná letní dovolená v hotelu Golden Lion určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Hotel Amfibia, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Hotel Amfibia

Vybavení:

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v hotelu Hotel Amfibia v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Inna, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Inna

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.7 / 10

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V hotelu Inna budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Jalp, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Jalp

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.4 / 10

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný penzion Jalp nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Jana, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Jana

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.9 / 10

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v penzionu Jana. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Janko, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Janko

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i penzion Janko. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Katja, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Katja

Index spokojenosti: 7.8 / 10

Letecké zájezdy do penzionu Katja určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Maria, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Maria

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.1 / 10

Kombinace ubytování v penzionu Maria v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Mila I, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Mila I

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.3 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v hotelu Mila I. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Mila II, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Mila II

Vybavení:

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v hotelu Mila II. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Monello, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Monello

Vybavení:
Index spokojenosti: 8 / 10

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Monello si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Morsko Konče, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Morsko Konče

Vybavení:

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například penzion Morsko Konče. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Nadja, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Nadja

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.7 / 10

Dlouho očekávaná letní dovolená v hotelu Nadja určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu No Name Primorsko, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

No Name Primorsko

Vybavení:

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v penzionu No Name Primorsko v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Olympia, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Olympia

Vybavení:

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V hotelu Olympia budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Penelope, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Penelope

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný hotel Penelope nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Perla Beach Luxury, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Beach Luxury

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v hotelu Perla Beach Luxury. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Perla Beach Resort, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Beach Resort

Vybavení:

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i hotel Perla Beach Resort. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Perla Gold & Luxury, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Gold & Luxury

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.7 / 10

Letecké zájezdy do hotelu Perla Gold & Luxury určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Perla Plaza, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Plaza

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.9 / 10

Kombinace ubytování v hotelu Perla Plaza v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Perla Royal, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Royal

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.5 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v hotelu Perla Royal. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Perla Sun, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Sun

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.2 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v hotelu Perla Sun. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Plamena Palace, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Plamena Palace

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.6 / 10

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Plamena Palace si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Prestige City II, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Prestige City II

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.6 / 10

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například hotel Prestige City II. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Primorsko Del Sol, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Primorsko Del Sol

Vybavení:
Index spokojenosti: 8 / 10

Dlouho očekávaná letní dovolená v hotelu Primorsko Del Sol určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Queen Nelly, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Queen Nelly

Vybavení:
Index spokojenosti: 9 / 10

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v hotelu Queen Nelly v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Rixus, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Rixus

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.7 / 10

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V hotelu Rixus budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Rodinné hotely Alexandria, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Rodinné hotely Alexandria

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.3 / 10

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný hotel Rodinné hotely Alexandria nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Rodinný hotel Ambassador, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Rodinný hotel Ambassador

Vybavení:
Index spokojenosti: 9.7 / 10

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v hotelu Rodinný hotel Ambassador. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Rodinný hotel Daga, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Rodinný hotel Daga

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.8 / 10

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i hotel Rodinný hotel Daga. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Rodinný hotel Zora, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Rodinný hotel Zora

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.8 / 10

Letecké zájezdy do hotelu Rodinný hotel Zora určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Ropotamo Villas, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Ropotamo Villas

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Ropotamo Villas v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Siena Palace, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Siena Palace

Vybavení:
Index spokojenosti: 9 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v hotelu Siena Palace. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Stella, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Stella

Vybavení:
Index spokojenosti: 8 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v penzionu Stella. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Stoykovi, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Stoykovi

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.4 / 10

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v penzionu Stoykovi si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Svatý Nikolaj, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Svatý Nikolaj

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.6 / 10

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například hotel Svatý Nikolaj. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Sveti Dimitar, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Sveti Dimitar

Dlouho očekávaná letní dovolená v hotelu Sveti Dimitar určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Temida, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Temida

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v hotelu Temida v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Tropicana, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Tropicana

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.6 / 10

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V hotelu Tropicana budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu U Nadi, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

U Nadi

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný penzion U Nadi nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Vanja II, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Vanja II

Vybavení:
Index spokojenosti: 9.9 / 10

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v penzionu Vanja II. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Zafir, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Zafir

Index spokojenosti: 8.6 / 10

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i penzion Zafir. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Zara, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Zara

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.5 / 10

Letecké zájezdy do penzionu Zara určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Žeravi Alexandria Club, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Žeravi Alexandria Club

Vybavení:

Kombinace ubytování v hotelu Žeravi Alexandria Club v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Žeravi Beach, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Žeravi Beach

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.9 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v hotelu Žeravi Beach. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Primorsko připravujeme

Dříve byli turisté, trávící svou dovolenou na zájezdech se slevou na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) v letovisku Primorsko, ubytováváni též v těchto objektech. Tyto ubytovací kapacity teď sice v nabídce nemáme, avšak tento stav se může kdykoliv změnit.

Náhled objektu Andromeda, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Andromeda

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.5 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v penzionu Andromeda. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Apartmány Primorsko Del Sol, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Apartmány Primorsko Del Sol

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Apartmány Primorsko Del Sol si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Atanasovi, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Atanasovi

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.4 / 10

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například penzion Atanasovi. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Blíženci, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Blíženci

Dlouho očekávaná letní dovolená v hotelu Blíženci určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Borko, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Borko

Vybavení:

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v penzionu Borko v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Concordia Plaza I, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Concordia Plaza I

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.3 / 10

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V hotelu Concordia Plaza I budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Diamant, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Diamant

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný penzion Diamant nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Dunes, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Dunes

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.7 / 10

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v hotelu Dunes. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Duni II, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Duni II

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.8 / 10

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i hotel Duni II. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Eco Palace, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Eco Palace

Letecké zájezdy do hotelu Eco Palace určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Elena, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Elena

Kombinace ubytování v penzionu Elena v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Eli, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Eli

Vybavení:
Index spokojenosti: 9.1 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v penzionu Eli. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Flirt, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Flirt

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.4 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v hotelu Flirt. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Gracia, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Gracia

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Gracia si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Holidays Villas, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Holidays Villas

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například hotel Holidays Villas. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Ivajlo, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Ivajlo

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.2 / 10

Dlouho očekávaná letní dovolená v penzionu Ivajlo určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Kazakovi, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Kazakovi

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.4 / 10

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v penzionu Kazakovi v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Kolev, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Kolev

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V penzionu Kolev budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Kostovi, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Kostovi

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.9 / 10

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný penzion Kostovi nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu La Piazza, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

La Piazza

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v hotelu La Piazza. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Lebed, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Lebed

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i penzion Lebed. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Level, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Level

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.3 / 10

Letecké zájezdy do hotelu Level určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Malina, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Malina

Kombinace ubytování v hotelu Malina v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Margarita, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Margarita

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v penzionu Margarita. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Meteora, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Meteora

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v hotelu Meteora. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Mila, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Mila

Vybavení:

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Mila si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Milan, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Milan

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například hotel Milan. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Mistral III, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Mistral III

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.8 / 10

Dlouho očekávaná letní dovolená v penzionu Mistral III určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Nadia, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Nadia

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v penzionu Nadia v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Nordik, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Nordik

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.7 / 10

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V penzionu Nordik budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu North Beach, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

North Beach

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.8 / 10

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný hotel North Beach nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Opal, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Opal

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v hotelu Opal. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Orios, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Orios

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i hotel Orios. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Panorama, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Panorama

Letecké zájezdy do penzionu Panorama určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Penelopa, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Penelopa

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.6 / 10

Kombinace ubytování v hotelu Penelopa v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Perla Beach I.a II., Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Beach I.a II.

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.2 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v hotelu Perla Beach I.a II.. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Perla Luxury, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Luxury

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.2 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v hotelu Perla Luxury. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Perla Sun Park, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Perla Sun Park

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.9 / 10

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v hotelu Perla Sun Park si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Plamar, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Plamar

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.4 / 10

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například penzion Plamar. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Primorsko Paradise, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Primorsko Paradise

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.1 / 10

Dlouho očekávaná letní dovolená v hotelu Primorsko Paradise určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu Primorsko PLUS, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Primorsko PLUS

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.2 / 10

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v penzionu Primorsko PLUS v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Prodan, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Prodan

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.7 / 10

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V penzionu Prodan budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Radost, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Radost

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.6 / 10

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný penzion Radost nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Roza, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Roza

Vybavení:
Index spokojenosti: 6.3 / 10

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v penzionu Roza. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Salena, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Salena

Vybavení:

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i hotel Salena. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Náhled objektu Sea View (ex Perla Playa), Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Sea View (ex Perla Playa)

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.2 / 10

Letecké zájezdy do hotelu Sea View (ex Perla Playa) určitě potěší všechny příznivce bezstarostného lenošení na lehátcích u hotelových bazénů či pod slunečníky na plážích. Svůj pobyt v turistickém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si všichni jeho hosté určitě náležitě užijí.

Náhled objektu Sim, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Sim

Kombinace ubytování v penzionu Sim v letovisku Primorsko s možností pohodlné přepravy na zájezdy na jižní pobřeží (do Burgasu) letadlem dělá z tohoto objektu atraktivní místo k prožití prvotřídní dovolené u moře. A to nejen pro jednotlivce, ale i celé rodiny.

Náhled objektu Simona, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Simona

Vybavení:
Index spokojenosti: 8.1 / 10

Cestujte na zájezdy k moři pohodlně a rychle leteckou dopravou. Vydejte se kupříkladu do populárního letoviska Primorsko a využijte v něm možnosti ubytovat se v hotelu Simona. Tady budete nedaleko od zdejších pláží a dalších atraktivních míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Soňa, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Soňa

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.8 / 10

Nejen mezi turisty z České republiky jsou populární zájezdy s ubytováním v penzionu Soňa. Objekt totiž nabízí skvělou příležitost, jak v prázdninovém středisku Primorsko, samozřejmě nedaleko místních pláží, strávit příjemnou a ničím nerušenou dovolenou u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu).

Náhled objektu Strinava, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Strinava

Neváhejte využít aktuální možnosti. Vydejte se rozumnou cenu na letecký zájezd do letoviska Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu). Na ubytování v penzionu Strinava si můžete následně o své dovolené v neomezené míře vychutnávat zaslouženého volna, horkého slunce, čistého moře a působivých pláží.

Náhled objektu Sunrise Primorsko, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Sunrise Primorsko

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.4 / 10

Odleťe s námi v průběhu sezóny zájezdů do letoviska Primorsko. V něm na vás čeká například hotel Sunrise Primorsko. Z tohoto ubytovacího zařízení trvá cesta k průzračně čistému moři skutečně jen krátce. Čas volna a odpočinku u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si tu proto opravdu užijete.

Náhled objektu Tishina, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Tishina

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.2 / 10

Dlouho očekávaná letní dovolená v hotelu Tishina určitě potěší každého příznivce relaxace a lenošení. Bez ohledu na to, zda přímo u hotelových bazénů či pod slunečníkem na nedaleké pláži. V prázdninovém středisku Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) si zájezdy bezezbytku užije každý.

Náhled objektu U Dvou Palem, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

U Dvou Palem

Možnost zkombinovat zájezdy s rychlou a pohodlnou leteckou dopravu na jižní pobřeží (do Burgasu) s ubytováním v penzionu U Dvou Palem v letovisku Primorsko určitě ocení mnoho turistů. A výhodné ceny dělají z tohoto objektu žádané a vyhledávané místo k prožití skvělé dovolené u moře.

Náhled objektu Vanja, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Vanja

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.7 / 10

Vydejte se s námi na letecké zájezdy k moři do oblíbeného letoviska Primorsko. V penzionu Vanja budete bydlet nedaleko pláží a dalších zajímavých míst na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), která jsou k prožití skvělé dovolené takřka nezbytná.

Náhled objektu Vermona, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Vermona

Turisty oblíbený a k zájezdům často vyhledávaný hotel Vermona nabízí skvělou možnost, jak v prázdninovém resortu Primorsko prožít příjemnou a samozřejmě odpočinkovou letní dovolenou. Tady, u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), vás čeká příjemný čas relaxace.

Náhled objektu Vladimirov, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Vladimirov

Využijte momentálně se nabízející příležitosti a poleťte s námi na zájezdy s ubytováním v penzionu Vladimirov. Zde, v resortu Primorsko na jižním pobřeží (v okolí Burgasu), si můžete zcela bez omezení užívat příjemného času plného slunce, moře, páží a především pohody a odpočinku.

Náhled objektu Zlatka, Primorsko, Jižní pobřeží (Burgas a okolí), Bulharsko

Zlatka

Vybavení:
Index spokojenosti: 7.7 / 10

Ubytujte se na zájezdu v prázdninovém středisku Primorsko, kde se nachází i penzion Zlatka. K vodě to odtud nebudete mít nijak daleko, takže dokonalá dovolená u moře na jižním pobřeží (v okolí Burgasu) pro vás může začít takřka okamžitě po příletu.

Primorsko jinde

Zájezdy s atraktivní slevou na poslední chvíli v letovisku Primorsko, které jsou právě teď v nabídce, najdete v sekci last minute Primorsko. Aktuálně nabízené zájezdy s bonusem za včasnou rezervaci či nejrůznější předsezónní akce do střediska Primorsko jsou publikovány v sekci Primorsko slevy.