-

Last minute Fuerteventura

Fuerteventura na poslední chvíli

Ostrov Fuerteventura je nejstarší z ostrovů, geologové spočítali jeho věk na 23 miliónů let. Jeho zeměpisná šířka je totožná s Floridou. Leží nejblíže k africkým břehům (asi 100 km). Je to velmi suchý ostrov s nejdelšími plážemi Evropy. Na pobřeží dlouhém 340 km se jich nachází 150 v délce asi 75 km. V mnohých lokalitách se tvoří písečné duny. Voda zde má nádherně tyrkysové odstíny. Mezi významná centra patří starý přístav Corralejo, nedaleko kterého jsou skvostné pláže, které byly spolu s nedalkým ostrůvkem Lobos vyhlášené národním parkem. Hlavní atrakcí jižní části ostrova je pobřežní pás Jandia s překrásnými plážemi (Costa Palma, Playa de Sotavento), které zatím zůstaly ušetřené od masové turistiky a velké hotelové zástavby. Jsou rájem pro surfaře, ale i milovníky klidné dovolené a rodiny s dětmi (pro pozvolný přístup do moře). Fuerteventura je velmi málo osídlená. Zdejší kozí sýr Majorero je pověstný po celé Evropě. Kromě jiného i proto, že mu chybí typické výrazné aroma, což je prý důsledek stravy místních koz (suchomilné traviny, lišejníky apod.)

Aktuální Fuerteventura na poslední chvíli

Patříte-li k jedincům, co rádi letecky cestují na last minute na Kanárské ostrovy do oblasti Fuerteventura, aktuálně se můžete se slevou ubytovat v následujících letoviscích.

Castillo Caleta de Fuste - ilustrační foto

Castillo Caleta de Fuste

Letecká doprava na zájezd k moři s příjemnou last minute slevou je nejen nejrychlejším, ale současně nejbezpečnějším způsobem cestování. Letecká přeprava na dovolenou do prázdninového střediska Castillo Caleta de Fuste zpřístupňuje toto prázdninové středisko na Fuerteventuře na Kanárských ostrovech všem zájemcům o odpočinek a relaxaci, kteří nechtějí trávit dlouhé hodiny na cestách.

Costa Calma - ilustrační foto

Costa Calma

Přeprava na dovolenou letecky je aktuálně nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem, jak se dostat k moři. Je proto nasnadě, že i letecké last minute zájezdy do letoviska Costa Calma patří na pultech cestovních kanceláří a agentur k velice žádanému artiklu. Pobytu u moře na Fuerteventuře jsou mezi turisty dlouhodobě velice oblíbené.

Morro Jable - ilustrační foto

Morro Jable

Vyberte si z aktuální nabídky last minute zájezdů dovolenou a nechte se z nejbližšího letiště rychle a v pohodlí přepravit letecky z České republiky na Kanárské ostrovy. Vaší cílovou destinací může být kupříkladu letovisko Morro Jable na Fuerteventuře. Na zdejších plážích pak můžete v blízkosti šplouchajícího moře a s hřejivým sluncem nad hlavou bez starostí relaxovat.

Playa de Jandia - ilustrační foto

Playa de Jandia

Láká vás výhodná dovolená na Kanárských ostrovech? Tak si vyberte některý z nabízených last minute zájezdů na Fuerteventuru, nasedněte na nejbližším letišti do letadla a nechte se pohodlně a rychle dopravit třeba do letoviska Playa de Jandia. Tady si pak budete moci pod horkými paprsky slunce na modré obloze bezezbytku vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Playa del Esquinzo - ilustrační foto

Playa del Esquinzo

Dlouho očekávaná letní dovolená, strávená někde u moře, už v současnosti k létu tak nějak patří. Last minute zájezd do prázdninového střediska Playa del Esquinzo, pořízený se slevou, je pak ideálním způsobům, jak si na mořském pobřeží na Fuerteventuře odpočinout. To je důvodem, proč je o zájezdy na Kanárské ostrovy mezi turisty každoročně takový zájem.

Playa del Matorral - ilustrační foto

Playa del Matorral

Zájezdy, a to nejen ty last minute, zahrnující leteckou přepravou, jsou pro většinu turistů neoddělitelně spjaty s hřejivým sluncem na modré obloze, čistým a příjemně vyhřátým mořem, nekonečným bezstarostným lenošení na plážovém lehátku či u bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Stejné důvody lákají návštěvníky i do prázdninového letoviska Playa del Matorral. Kvůli nim totiž cestují turisté na Fuerteventuru nejčastěji.

Tarajalejo - ilustrační foto

Tarajalejo

Přeprava na dovolenou letecky je aktuálně nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem, jak se dostat k moři. Je proto nasnadě, že i letecké last minute zájezdy do letoviska Tarajalejo patří na pultech cestovních kanceláří a agentur k velice žádanému artiklu. Pobytu u moře na Fuerteventuře jsou mezi turisty dlouhodobě velice oblíbené.

Last moment Fuerteventura jinde

Několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Fuerteventuře s leteckou přepravou, kterou pořádají české cestovní kanceláře, se nalézá na našem partnerském webu. Aktuální nabídka všech leteckých zájezdů na Fuerteventuře je k nalezení v samostatném oddíle zájezdy Fuerteventura. Aktuálně nabízené zájezdy se slevou za včasnou rezervaci, nebo zahrnující nejrůznější předsezónní akce, s leteckou přepravou na Fuerteventuru, jsou prezentovány v sekci Fuerteventura slevy. Je-li pro vás akceptovatelný z letiště v Německu, Rakousku nebo Polsku, které leží v příznivé vzdálenosti od České republiky, podívejte se na nabídku dovolené na Fuerteventuře od německých cestovních kanceláří.