-

Last minute La Gomera

La Gomera na poslední chvíli

Ostrov je oblíbený pro své magické kouzlo. Moře zde posunulo břehy a eroze formovala hory a rokliny. Je zde mnoho vulkanických útesů, roklin, příkrých svahů, ale i nádherných pláží. Při pěkném počasí je impozantní výhled na ostrovy Tenerife, El Hierro a La Palma. Je velmi lehce dostupný z Tenerife. Lodí se sem můžete dopravit už za 40 minut. V hlavním městě San Sebastian žije až třetina všech obyvatel ostrova a najdete zde veký památník Kryštofa Kolumba.

La Gomera - ilustrační fotografie

Národní park Garajonay je známý hustým pralesem a jediným plošným vavřínovým hájem na světě. Od roku 1979 je pod ochranou UNESCO. Při cestě do Valle Gran Rey uvidíte krásné údolí, které se nazývá „Královské“ a nachází se v něm velké množsví palem. Za návštěvu stojí i rybářské přístavy Playa de Santiago a La Rajita. Místní obyvatelé jsou velmi přátelští a v odlehlých oblatech se dodnes dorozumívají tradičním způsobem – pískáním.

Last moment La Gomera jinde

Několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na La Gomeře s leteckou přepravou, kterou pořádají české cestovní kanceláře, se nalézá na našem partnerském webu. Aktuální nabídka všech leteckých zájezdů na La Gomeře je k nalezení v samostatném oddíle zájezdy La Gomera. Je-li pro vás akceptovatelný z letiště v Německu, Rakousku nebo Polsku, které leží v příznivé vzdálenosti od České republiky, podívejte se na nabídku dovolené na La Gomeře od německých cestovních kanceláří.