-

Last minute Abu Dhabi

Abu Dhabi na poslední chvíli

Vítejte v Abu Dhabi, kde se snoubí luxus a styl s tradičními hodnotami pohostinnosti a úctou. V Abu Dhabi najdete slunečné počasí, klidné pláže, svěží oázy, písečné duny, pulzující městský život a směs z kultur a tradic. Objevte starobylé emirátské trhy, užívejte si vůni arabské kávy, jízdu na koních v dunách na poušti, ponořte se do pestrého života v podvodním světě - v Abu Dhabi se najde opravdu pro každého něco. Abu Dhabi kombinuje tradiční arabskou pohostinnost s moderním luxusem a službami v nejvyšší kvalitě. Je to také největší z emirátů Spojených arabských emirátů. Od luxusních 7-hvězdičkových hotelů a nádherných plážových a pouštních hotelových resortů až po cenově výhodné mezinárodní hotelové řetězce nabízí tento emirát širokou škálu ubytovacích možností, ve kterých turisté mohou relaxovat a cítit se jako doma.

Abu Dhabi - ilustrační fotografie

Hotely v Abu Dhabi přistupují bez rozdílu stejně k turistům i obchodním manažerům. Ať už se necháte rozmazlovat největším luxusem nebo vám stačí mít jen pohodlný pokoj pokaždé si určitě správně vyberete. Nabídka Duty Free v Abu Dhabi patří k nejlepším bezcelním nákupním příležitostem v regionu, je zde rozsáhlý výběr módních výrobků, kosmetiky, parfémů, cukrovinek, nápojů, tabáku, elektroniky, zlata, hraček a mnoha dalších suvenýrů. V restauracích a kavárnách v Abu Dhabi vám mohou nabídnout pokrmy nejrůznějších stylů a kultur z celého světa a proměnit vaše jídlo v opravdový svátek. Elegantní restaurace nebo fast foody, asijské nebo italské, emirát Abu Dhabi nabízí vynikající kulinářské zážitky, které uspokojí opravdu všechny chuťové buňky.

Aktuální Abu Dhabi na poslední chvíli

Patříte-li k jedincům, co rádi letecky cestují na last minute do Spojených arabských emirátů do oblasti Abu Dhabi, aktuálně se můžete se slevou ubytovat v následujících letoviscích.

Abu Dhabi - ilustrační foto

Abu Dhabi

Láká vás výhodná dovolená ve Spojených arabských emirátech? Tak si vyberte některý z nabízených last minute zájezdů do Abu Dhabi, nasedněte na nejbližším letišti do letadla a nechte se pohodlně a rychle dopravit třeba do letoviska Abu Dhabi. Tady si pak budete moci pod horkými paprsky slunce na modré obloze bezezbytku vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Last moment Abu Dhabi jinde

Několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené v Abu Dhabi s leteckou přepravou, kterou pořádají české cestovní kanceláře, se nalézá na našem partnerském webu. Aktuální nabídka všech leteckých zájezdů v Abu Dhabi je k nalezení v samostatném oddíle zájezdy Abu Dhabi. Aktuálně nabízené zájezdy se slevou za včasnou rezervaci, nebo zahrnující nejrůznější předsezónní akce, s leteckou přepravou do Abu Dhabi, jsou prezentovány v sekci Abu Dhabi slevy. Je-li pro vás akceptovatelný z letiště v Německu, Rakousku nebo Polsku, které leží v příznivé vzdálenosti od České republiky, podívejte se na nabídku dovolené v Abu Dhabi od německých cestovních kanceláří.