-

Lyžování Les Arcs

V zimě do Les Arcs

Oblast Les Arcs se nachází v Savojských Alpách v blízkosti hranic s Itálií. Milovníkům zimních sportů je k dispizici 200 km dobře udržovaných lyžařských sjezdovek všech stupňů obtížnosti obsluhovaných 77 vleky a lanovkami. V roce 2003 se tato oblast spojila s nedalekou La Plagne pomocí lanovky Vanoise Express a vytvořila tak ohromnou oblast s 420 km lyžařských sjezdovek a 115 km běžkařských tratí s názvem Paradiski.

Les Arcs - ilustrační fotografie

Mezi zdejší unikát patří černá sjezdovka Aiguille Rouge dlouhá 7 km, která má největší převýšení v celé Evropě na jejíž začátek Vás vyveze lanovka. Dále tu najdete několik závodních tratí, kde se můžete pokusit překonat rychlostní rekord ( 250,6 km/hod.), ale i spoustu lehkých a středně těžkých sjezdovek. Na milovníky freestylu tu čekají svahy s hlubokým sněhem a vyznavači severského lyžování zde najdou 15 km tratí vedoucích okouzlující krajinou. Dva snowparky s mnoha přírodními překážkami je lákadlem pro snowboardisty.

Po náročném dni přijde vhod trocha relaxace ve vyhřívaném bazénu nebo v některé z restaurací, barů či kaváren. A kdo by ještě měl dost sil je tu pro něj nabídka dalších sportovních aktivit v podobě bowlingu, posilovny, squashe, tenisu nebo horolezecké stěny. Zimní dovolená strávená v Les Arcs se vám určitě bude líbit.

V Les Arcs na zimu připravujeme

V minulosti byli lyžaři, mířící na lyžování do Francie do Les Arcs, ubytováni i v těchto zimních střediscích. A i když je v současnosti nenabízíme, tato situace se může v budoucnosti kdykoliv změnit.

Arc 1600 - ilustrační foto

Arc 1600

Již po pár hodinách jízdy osobním automobilem či pohodlným autobusem se ocitnete v zimním centru Arc 1600. Na jeho návštěvníky tu čekají upravovené sjezdové tratě, moderní a rychlé přepravní zařízení, udržované běžecké stopy a samozřejmě nechybí ani kvalitní ubytování.

Arc 1800 - ilustrační foto

Arc 1800

Pozitivní zprávou pro všechny lyžaře je určitě fakt, že v zimním středisku Arc 1800 to je od ubytování na prvotřídní lyžařské terény jen kousek. Sjezdovky jsou tu jako stvořené k těm nejlepším zážitkům. Užijte si i vy zdejší neopakovatelnou zimní atmosféru.

Arc 1950 - ilustrační foto

Arc 1950

Vydejte se na zimní dovolenou do hor v zahraničí. Vychutnejte si špičkové lyžování v zimím lyžařském středisku Arc 1950. To leží v regionu Les Arcs a opravdovou zimu si tu na udržovaných sjezdovkách a upravovaných běžeckých stopách užije každý.

Arc 2000 - ilustrační foto

Arc 2000

Zažijte na vlastní kůži skutečnou a nespoutanou radost z jízdy na těch nejlepších evropských sjezdovkách. Vydejte se vlastním vozem nebo v rámci lyžařského zájezdu do střediska Arc 2000, Les Arcs. Tady si totiž užijete to pravé lyžování.

Gilly sur Isere - ilustrační foto

Gilly sur Isere

Vypravte se na zimní dovolenou za hranice. V populárním a velice oblíbeném lyžařském středisku Gilly sur Isere můžete prožít své zasloužené dny volna a odpočinku aktivním způsobem. Na lyže cestují do těchto místo obvykle skuteční milovníci sněhu, prvotřídního lyžování a dalších zimních aktivit.

Les Arcs - ilustrační foto

Les Arcs

V současnosti si mnoho příznivců sjezdového lyžování nedokáže představit povedenou zimní sezónu, kdyby se nevypravili alespoň na pár dní do některého ze zahraničních lyžařských center? I to je důvodem, proč se tolik sjezdařů tak často vydává na lyže do střediska Les Arcs.

Vallandry - ilustrační foto

Vallandry

JIž po několika hodinách cestování vlastním vozem či pohodlným autobusem se můžete ocitnout v lyžařském středisku Vallandry. V něm na vás čekají prvotřídní sjezdovky, moderní a pohodlné lanovky a lyžařské vleky, běžecké stopy pro klasický styl i bruslení a pochopitelně též kvalitní ubytování.

Více k lyžování v Les Arcs

Zajímá vás lyžování v Les Arcs? Širokou nabídku ubytování v Les Arcs nabízí na svých stránkách cestovní kancelář VLNA.cz, dlouholetý specialista na Francii a lyžování.

Zimní zájezdy do Les Arcs jinde

Výhodné lyžařské pobyty v Les Arcs s vlastní dopravou nabízí cestovní kanceláře VLNA.cz, specialista na pobyty v Alpách. Ucelená a neustále aktualizovaná nabídka lyžařských zájezdů do Les Arcs, a to bez ohledu na způsob dopravy, je prezentována na našem partnerském webu. Zde publikované zájezdy na hory pořádají české cestovní kanceláře.