-

Lyžování Breuil - Cervinia

V zimě do Breuil - Cervinie

Vynikající pověsti mezi lyžaři vděčí toto sportovní středisko své skvělé poloze jižně od Matterhornu. V zásadě jsou dvě možnosti pro vstup do této obrovské, dobře udržované oblasti, která slibuje především zábavu při lyžování na širokých svazích. První je přes hlavní město oblasti Valtournenche, které se nachází v údolí Mattertal. Jeho borovicemi lemované sjezdovky jsou nejen krásné, ale také zejména ve dnech se špatnou viditelností jsou první volbou lyžařů. Druhou možností je přes městečko Breuil-Cervinia s poněkud lehčími svahy vhodnými pro začátečníky. Sjezdovky kolem Cime Bianche a Salette jsou mírné až středně obtížné. Další variantou je, že se z tohoto místa můžou dobří lyžaři rychle dostat na náročné svahy u švýcarského Zermattu.

Breuil - Cervinia - ilustrační fotografie

Při pohledu na zdejší hory v zásadě platí, že sjezdovky na levé straně svahů jsou mírnější a ty na pravé straně vyžadují více zkušeností. Rekordní je sjezdovka z ledovce Rosa do Valtournenche. Měří něco přes 15 kilometrů a má výškové převýšení téměř 2000 metrů. Je to sjezdovka, která vyžaduje opravdu dobrou fyzickou kondici. Ve snowparku v oblasti Carosello jsou perfektní halfpipe a boardercross a nejeden milovník "jednoho" prkna sem rád zavítá. Jste dobře fyzicky vybaveni a máte rádi adrenalin? Pak vyzkoušejte heliskiing či jízdu na lyžích mimo upravené sjezdovky na svazích vedoucích z horského masivu Monte Rosa k Champoluc a Valtournenche. A pokud chcete lyžovat i v létě pak zavítejte na ledovec Rosa.

Kam v Breuil - Cervinii na lyžování?

Turisté, kteří plánují lyžování v Itálii v Breuil - Cervinii, mohou momentálně využít ubytování v těchto zimních střediscích.

Antey Saint André - ilustrační foto

Antey Saint André

Vydejte se na zimní dovolenou do hor v zahraničí. Vychutnejte si špičkové lyžování v zimím lyžařském středisku Antey Saint André. To leží v regionu Breuil - Cervinia a opravdovou zimu si tu na udržovaných sjezdovkách a upravovaných běžeckých stopách užije každý.

Cervinia - ilustrační foto

Cervinia

Vydejte se na zimní dovolenou do hor v zahraničí. Vychutnejte si špičkové lyžování v zimím lyžařském středisku Cervinia. To leží v regionu Breuil - Cervinia a opravdovou zimu si tu na udržovaných sjezdovkách a upravovaných běžeckých stopách užije každý.

Více k lyžování v Breuil - Cervinii

Zajímá vás lyžování v Breuil - Cervinia? Širokou nabídku ubytování v Breuil - Cervinia nabízí na svých stránkách cestovní kancelář VLNA.cz, dlouholetý specialista na Itálii a lyžování.

Zimní zájezdy do Breuil - Cervinie jinde

Výhodné lyžařské pobyty v Breuil - Cervinii s vlastní dopravou nabízí cestovní kanceláře VLNA.cz, specialista na pobyty v Alpách. Ucelená a neustále aktualizovaná nabídka lyžařských zájezdů do Breuil - Cervinie, a to bez ohledu na způsob dopravy, je prezentována na našem partnerském webu. Zde publikované zájezdy na hory pořádají české cestovní kanceláře.