-

Lyžování Foppolo

Ve Foppolu na zimu připravujeme

V minulosti byli lyžaři, mířící na lyžování do Itálie do Foppola, ubytováni i v těchto zimních střediscích. A i když je v současnosti nenabízíme, tato situace se může v budoucnosti kdykoliv změnit.

Branzi - ilustrační foto

Branzi

Vydejte se na zimní dovolenou do hor v zahraničí. Vychutnejte si špičkové lyžování v zimím lyžařském středisku Branzi. To leží v regionu Foppolo a opravdovou zimu si tu na udržovaných sjezdovkách a upravovaných běžeckých stopách užije každý.

Carona - ilustrační foto

Carona

V současnosti si mnoho příznivců sjezdového lyžování nedokáže představit povedenou zimní sezónu, kdyby se nevypravili alespoň na pár dní do některého ze zahraničních lyžařských center? I to je důvodem, proč se tolik sjezdařů tak často vydává na lyže do střediska Carona.

Foppolo - ilustrační foto

Foppolo

V současnosti si už většina příznivců sjezdového nebo běžeckého lyžování nedokáže zimu představit bez alespon krátké návštěvy některého z lyžařských center za našimi hranicemi. A taková zimní lyžařská střediska, jako je kupříkladu Foppolo, jsou pro zimní dovolenou jako stvořená.

Piazzatorre - ilustrační foto

Piazzatorre

JIž po několika hodinách cestování vlastním vozem či pohodlným autobusem se můžete ocitnout v lyžařském středisku Piazzatorre. V něm na vás čekají prvotřídní sjezdovky, moderní a pohodlné lanovky a lyžařské vleky, běžecké stopy pro klasický styl i bruslení a pochopitelně též kvalitní ubytování.

San Simone - ilustrační foto

San Simone

Odcestjte v průběhu zimní lyžařské sezóny na hory do zahraničí. Vychutnejte si prvotřídní zimní dovolenou a aktivně prožijte v lyžařském středisku San Simone v regionu Foppolo svůj volný čas. Jsme si jisti, že svého rozhodnutí nebudete litovat.

Valleve - ilustrační foto

Valleve

Odcestjte v průběhu zimní lyžařské sezóny na hory do zahraničí. Vychutnejte si prvotřídní zimní dovolenou a aktivně prožijte v lyžařském středisku Valleve v regionu Foppolo svůj volný čas. Jsme si jisti, že svého rozhodnutí nebudete litovat.

Více k lyžování ve Foppolu

Zajímá vás lyžování ve Foppolu? Širokou nabídku ubytování ve Foppolu nabízí na svých stránkách cestovní kancelář VLNA.cz, dlouholetý specialista na Itálii a lyžování.

Zimní zájezdy do Foppola jinde

Výhodné lyžařské pobyty ve Foppolu s vlastní dopravou nabízí cestovní kanceláře VLNA.cz, specialista na pobyty v Alpách. Ucelená a neustále aktualizovaná nabídka lyžařských zájezdů do Foppola, a to bez ohledu na způsob dopravy, je prezentována na našem partnerském webu. Zde publikované zájezdy na hory pořádají české cestovní kanceláře.