-

Lyžování Valle Aurina / Tauferer Ahrntal

V zimě do Valle Auriny / Tauferer Ahrntalu

Z Brunecku v údolí Val Pusteria se na první křižovatce dostanete do obce Sand in Taufers (Campo Tures) a pak dále do celého údolí Tauferer Ahrntal. Pobyt v této populární oblasti můžete spojit s výstupem do Dolomit. V nejkrásnějším bočním údolí jižního Tyrolska se kloubí: požitek, příjemná atmosféra a aktivita. Čekají zde na vás velká i malá dobrodružství na vodě i na souši. Pěší turistika i horské túry, které vedou unikátní horskou krajinou. Slunná jižní strana Zillertalských Alp se po celý rok prezentuje v celém svém kouzlu svou rozmanitostí a nesrovnatelnou atmosférou. To vše pod přibližně 80 třítisícovými vrcholy, které obklopují údolí Tauferer Ahrntal. Kdo hledá jistotu sněhu až do jara, chce si užít neomezené lyžařské, snowboardové a běžecké zážitky je v Tauferer Ahrntalu na správném místě.

Valle Aurina / Tauferer Ahrntal - ilustrační fotografie

Sand in Taufers se jmenuje místo, které se nachází hned vedle známého lyžařského střediska Speikboden. Stejně jako ve všech skiareálech v Jižním Tyrolsku, také v tomto najdete pestrou nabídku zimních aktivit. Široké sjezdovky a moderní lanovky jsou neustále vylepšovány a inovovány. Lyžaři se mohou těšit na dobře upravené svahy. Mini-Ski-Club Speikboden je dobře organizovanou oblastí pro děti, kde se i těm nejmenším dostane zábava všeho druhu. Denní opatrování, kino, sněhové festivaly nebo lyžařské závody dělají příjemné dny pro děti a dávají tak rodičům čas pro nezbytný odpočinek. Skiareál Speikboden se rozkládá v nadmořské výšce 930 - 2400 metrů. Nabízí 20 km sjezdovek, z toho jsou 2 km značeny modře, 12 km červeně a 6 km černě. Na svahy vás vyvezou kabinkové i sedačkové lanovky a lyžařský vlek. Najdete tu také dvě sáňkařské dráhy o celkové délce 10 km.

Skiareál Klausberg se rozkládá v nadmořské výšce 1050 - 2510 metrů. Nabízí 22 km sjezdovek, z toho jsou 3 km značeny modře, 13 km červeně a 6 km černě. Na svahy vás vyvezou kabinkové i sedačkové lanovky a lyžařský vlek. Najdete tu také dvě sáňkařské dráhy o celkové délce 11 km, jedna z nich je také osvětlená. Areál leží na jižní straně Alp nad obcí Steinhaus a je velmi dobře znám pro svou krásu. Zima a vysoký počet sněhových srážek nabízejí ty nejlepší podmínky pro lyžování v zasněženém okolí. Středisko se prezentuje s heslem „Nabízíme všechno - kromě čekání“. Lyžařské chaty, lyžařské školy pro děti i dospělé, skibus, lyžování až do Velikonoc na mnoha různých sjezdovkách a gastronomická zařízení, to je nabídka pro vysoké nároky zimních sportovců na Klausbergu.

Kam ve Valle Aurině / Tauferer Ahrntalu na lyžování?

Patříte-li k turistům, kteří se chystají lyžovat v Itálii ve Valle Aurině / Tauferer Ahrntalu, v této chvíli se můžete ubytovat v následujících lyžařských střediscích.

Campo Tures / Sand in Taufers - ilustrační foto

Campo Tures / Sand in Taufers

Zažijte osobně během lyžařské sezóny dokonalou zimní atmosféru. Odjeďte vlastním vozem nebo se nechte přepravit autokarem do střediska zimních sportů Campo Tures / Sand in Taufers na zaslouženou zimní dovolenou. Tady si následně vychutnejte nespoutanou radost z jízdy na vyhlášených sjezdovkách.

Molini di Tures - ilustrační foto

Molini di Tures

Již po pár hodinách jízdy osobním automobilem či pohodlným autobusem se ocitnete v zimním centru Molini di Tures. Na jeho návštěvníky tu čekají upravovené sjezdové tratě, moderní a rychlé přepravní zařízení, udržované běžecké stopy a samozřejmě nechybí ani kvalitní ubytování.

Speikboden / Klausberg - ilustrační foto

Speikboden / Klausberg

Pojeďte s námi i vy prožít nezapomenutelnou zimní dovolenou na některé z ubytování do lyžařského střediska Speikboden / Klausberg. To leží v oblasti Valle Aurina / Tauferer Ahrntal a na zdejších sjezdovkách si budete moci parádně zalyžovat a také si dokonale odpočinout.

Ve Valle Aurině / Tauferer Ahrntalu na zimu připravujeme

Sjezdaři a běžci na lyžích, cestující na lyžování do Itálie do Valle Auriny / Tauferer Ahrntalu, byli v minulosti ubytování i v následujících letoviscích. Aktuálně sice nejsou tato místa v nabídce, to se ale může kdykoliv změnit.

Lutago / Luttach - ilustrační foto

Lutago / Luttach

Zažijte na vlastní kůži skutečnou a nespoutanou radost z jízdy na těch nejlepších evropských sjezdovkách. Vydejte se vlastním vozem nebo v rámci lyžařského zájezdu do střediska Lutago / Luttach, Valle Aurina / Tauferer Ahrntal. Tady si totiž užijete to pravé lyžování.

Mühlen - ilustrační foto

Mühlen

Vydejte se na zimní dovolenou do hor v zahraničí. Vychutnejte si špičkové lyžování v zimím lyžařském středisku Mühlen. To leží v regionu Valle Aurina / Tauferer Ahrntal a opravdovou zimu si tu na udržovaných sjezdovkách a upravovaných běžeckých stopách užije každý.

San Giovanni - ilustrační foto

San Giovanni

JIž po několika hodinách cestování vlastním vozem či pohodlným autobusem se můžete ocitnout v lyžařském středisku San Giovanni. V něm na vás čekají prvotřídní sjezdovky, moderní a pohodlné lanovky a lyžařské vleky, běžecké stopy pro klasický styl i bruslení a pochopitelně též kvalitní ubytování.

Steinhaus / Ahrntal - ilustrační foto

Steinhaus / Ahrntal

Zažijte osobně během lyžařské sezóny dokonalou zimní atmosféru. Odjeďte vlastním vozem nebo se nechte přepravit autokarem do střediska zimních sportů Steinhaus / Ahrntal na zaslouženou zimní dovolenou. Tady si následně vychutnejte nespoutanou radost z jízdy na vyhlášených sjezdovkách.

St.Jakob / Ahrntal - ilustrační foto

St.Jakob / Ahrntal

Vypravte se na zimní dovolenou za hranice. V populárním a velice oblíbeném lyžařském středisku St.Jakob / Ahrntal můžete prožít své zasloužené dny volna a odpočinku aktivním způsobem. Na lyže cestují do těchto místo obvykle skuteční milovníci sněhu, prvotřídního lyžování a dalších zimních aktivit.

St. Johann / Ahrntal - ilustrační foto

St. Johann / Ahrntal

JIž po několika hodinách cestování vlastním vozem či pohodlným autobusem se můžete ocitnout v lyžařském středisku St. Johann / Ahrntal. V něm na vás čekají prvotřídní sjezdovky, moderní a pohodlné lanovky a lyžařské vleky, běžecké stopy pro klasický styl i bruslení a pochopitelně též kvalitní ubytování.

Taufers im Münstertal - ilustrační foto

Taufers im Münstertal

V současnosti si už většina příznivců sjezdového nebo běžeckého lyžování nedokáže zimu představit bez alespon krátké návštěvy některého z lyžařských center za našimi hranicemi. A taková zimní lyžařská střediska, jako je kupříkladu Taufers im Münstertal, jsou pro zimní dovolenou jako stvořená.

Villa Ottone / Uttenheim - ilustrační foto

Villa Ottone / Uttenheim

Zažijte osobně během lyžařské sezóny dokonalou zimní atmosféru. Odjeďte vlastním vozem nebo se nechte přepravit autokarem do střediska zimních sportů Villa Ottone / Uttenheim na zaslouženou zimní dovolenou. Tady si následně vychutnejte nespoutanou radost z jízdy na vyhlášených sjezdovkách.

Více k lyžování ve Valle Aurině / Tauferer Ahrntalu

Zajímá vás lyžování ve Valle Aurině / Tauferer Ahrntalu? Širokou nabídku ubytování ve Valle Aurině / Tauferer Ahrntalu nabízí na svých stránkách cestovní kancelář VLNA.cz, dlouholetý specialista na Itálii a lyžování.

Zimní zájezdy do Valle Auriny / Tauferer Ahrntalu jinde

Výhodné lyžařské pobyty ve Valle Aurině / Tauferer Ahrntalu s vlastní dopravou nabízí cestovní kanceláře VLNA.cz, specialista na pobyty v Alpách. Ucelená a neustále aktualizovaná nabídka lyžařských zájezdů do Valle Auriny / Tauferer Ahrntalu, a to bez ohledu na způsob dopravy, je prezentována na našem partnerském webu. Zde publikované zájezdy na hory pořádají české cestovní kanceláře.