-

Zájezdy Jihoafrická republika

V Jihoafrické republice připravujeme

Turisté, kteří již někdy byli na zájezdu v Africe v Jihoafrické republice, mohli v minulosti nocovat i v následujících letoviscích. Aktuálně sice nejsou tato místa v nabídce, to se ale může kdykoliv změnit.

Durban - ilustrační foto

Durban

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Durban tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu v Jihoafrické republice v Africe a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Garden Route - ilustrační foto

Garden Route

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Garden Route, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si v Jihoafrické republice odpočinout. Proto je o zájezdy do Afriky mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Kapské město - ilustrační foto

Kapské město

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Kapské město jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají do Jihoafrické republiky nejčastěji.

Krugerův park - ilustrační foto

Krugerův park

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících v Jihoafrické republice v Africe, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Krugerův park. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Timbavati - ilustrační foto

Timbavati

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Timbavati v Jihoafrické republice vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Afriky paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Jihoafrická republika jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené v Jihoafrické republice s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu.