-

Zájezdy Zanzibar

Zájezdy Zanzibar aktuálně

Kdo zvažuje některý z leteckých zájezdů do Afriky do oblasti Zanzibar, aktuálně může vybírat z hotelů v těchto letoviscích.

Bwejuu - ilustrační foto

Bwejuu

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Bwejuu tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Zanzibaru v Africe a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Dongwe - ilustrační foto

Dongwe

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících na Zanzibaru v Africe, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Dongwe. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Chwaka - ilustrační foto

Chwaka

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Chwaka tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Zanzibaru v Africe a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Jambiani - ilustrační foto

Jambiani

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Jambiani, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Zanzibaru odpočinout. Proto je o zájezdy do Afriky mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Kendwa - ilustrační foto

Kendwa

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Kendwa, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Zanzibaru odpočinout. Proto je o zájezdy do Afriky mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Kiwengwa - ilustrační foto

Kiwengwa

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Kiwengwa. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Zanzibar v Africe tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Kizimkazi - ilustrační foto

Kizimkazi

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Kizimkazi s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Zanzibaru. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Afriky letadlem stále častěji využívají.

Matemwe Beach - ilustrační foto

Matemwe Beach

Dovolená u moře v resortu Matemwe Beach je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Zanzibar létá především.

Michamvi - ilustrační foto

Michamvi

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Michamvi na Zanzibaru vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Afriky paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Nungwi - ilustrační foto

Nungwi

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Africe, třeba v letovisku Nungwi na Zanzibaru, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Pingwe - ilustrační foto

Pingwe

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Pingwe s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Zanzibaru. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Afriky letadlem stále častěji využívají.

Pongwe - ilustrační foto

Pongwe

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Pongwe na Zanzibaru vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Afriky paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Pwani Mchangani - ilustrační foto

Pwani Mchangani

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Africe, třeba v letovisku Pwani Mchangani na Zanzibaru, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Uroa - ilustrační foto

Uroa

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Uroa s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Zanzibaru. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Afriky letadlem stále častěji využívají.

Na Zanzibaru připravujeme

Dříve se mohli turisté, trávící svou dovolenou na zájezdu v Africe na Zanzibaru, ubytovat i v následujících letoviscích. Momentálně sice v nabídce nejsou, tento stav se ovšem může v budoucnu změnit.

Jižní pobřeží - ilustrační foto

Jižní pobřeží

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících na Zanzibaru v Africe, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Jižní pobřeží. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Makunduchi - ilustrační foto

Makunduchi

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Afriky. Tady, v centru letoviska Makunduchi na Zanzibaru, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Marumbi - ilustrační foto

Marumbi

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Africe, třeba v letovisku Marumbi na Zanzibaru, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Paje - ilustrační foto

Paje

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Paje na Zanzibaru vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Afriky paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Severní pobřeží  - ilustrační foto

Severní pobřeží

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Severní pobřeží s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Zanzibaru. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Afriky letadlem stále častěji využívají.

Stone Town - ilustrační foto

Stone Town

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Stone Town. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Zanzibaru v Africe nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Zanzibar - ilustrační foto

Zanzibar

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Zanzibar tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Zanzibaru v Africe a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Zanzibar jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Zanzibaru s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy se slevou na poslední chvíli na Zanzibaru, jež je právě teď na trhu, se nalézá v sekci last minute Zanzibar. Letecké zájezdy se slevou, zahrnující zvýhodnění za včasnou rezervaci nebo nejrůznější předsezónní akce na Zanzibar, můžete najít v sekci Zanzibar se slevou. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Zanzibaru od německých cestovních kanceláří.