-

Zájezdy Singapur

Do Singapuru letecky

Městskou republiku Singapur najdete v jihovýchodní Asii, a dělí se na stejnojmenný ostrov Singapur a další menší okolní ostrovy. Žije zde téměř 5 milionů obyvatel a úředními jazyky jsou čínština a malajština. Je to jedna z nejbohatších asijských zemí, velmi bezpečná pro turisty a hlavně zajímavé místo pro strávení dovolené. Na jednu stranu je Singapur jako ze západního světa se spoustou mrakodrapů, luxusních center a moderní architekturou, na straně druhé je zde pro turisty spousta překvapujících nařízení a zákazů. Velice pečlivě se zde například udržuje čistota, už za odhození malého odpadku můžete dostat vysokou pokutu. Klima je rovníkové tropické s velkou vlhkostí vzduchu, po celý rok zde svítí slunce, ale po celý rok můžete také zažít dešťové srážky. Nejméně jich je v letních měsících, nejvíce na přelomu roku. Průměrné teploty dosahují téměř 30°C.

Singapur - ilustrační fotografie

Pláže kolem centra ke koupání a opalování nejsou vhodné, ty lepší najdete na jihu nebo na okolních ostrůvcích, například Sentoza, kde najdete pláže s nádherným bílým pískem a čisté moře. Pokud jste sem přijeli spíše za poznáváním, možností k výletům je zde spousta. Vedle moderních obchodních center určitě také navštivte čínské, arabské nebo indické čtvrti. Ve všech poznáte typickou architekturu, kuchyni nebo i zakoupíte typické suvenýry pro tuto část obyvatelstva. Největší a nejnavštěvovanější je čínská část. Líbit se vám bude také v místním zooparku, nebo v některé z přírodních rezervací. Dokonce si zde i přes tropické počasí můžete zalyžovat ve Snow City. Lanovkou si můžete ze Singapuru zajet na sousední ostrov Sentoza, kde je také spousta možností zábavy. Jako v ráji si zde budou připadat milovníci nákupů, najdou zde obří obchodní centra se skvělými cenami pro naše turisty, ale jsou zde také tržiště kde můžete zakoupit spoustu suvenýrů typických pro Singapur.

V Singapuru připravujeme

Dříve se mohli turisté, trávící svou dovolenou na zájezdu v Asii v Singapuru, ubytovat i v následujících letoviscích. Momentálně sice v nabídce nejsou, tento stav se ovšem může v budoucnu změnit.

Singapur - ilustrační foto

Singapur

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Singapur. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy do Singapuru v Asii tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Singapur jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené v Singapuru s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené v Singapuru od německých cestovních kanceláří.