-

Zájezdy Nová Kaledonie

Na Nové Kaledonii připravujeme

Turisté, kteří již někdy byli na zájezdu v Austrálii nebo v Tichomoří na Nové Kaledonii, mohli v minulosti nocovat i v následujících letoviscích. Aktuálně sice nejsou tato místa v nabídce, to se ale může kdykoliv změnit.

Isle Of Pines - ilustrační foto

Isle Of Pines

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících na Nové Kaledonii v Austrálii nebo v Tichomoří, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Isle Of Pines. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Nouméa - ilustrační foto

Nouméa

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Nouméa, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Nové Kaledonii odpočinout. Proto je o zájezdy do Austrálie nebo do Tichomoří mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Nová Kaledonie jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Nové Kaledonii s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu.