-

Zájezdy Herceg Novi

Do Herceg Novi letecky

Herceg Novi jsou významné lázně oblasti Boka Kotorská, které vynikají bohatou středomořskou vegetací. Za příznivé klimatické podmínky vděčí chráněné poloze pod pohořím Krivošije. Historie města sahá až do 14.stol. a město se pyšní řadou historicky cenným památek. K nejnavštěvovanějším místům patří 25km dlouhá Městská riviéra s několika plážemi roztroušenými mezi malebnými vesničkami.

Zájezdy Herceg Novi aktuálně

Kdo zvažuje některý z leteckých zájezdů do Černé Hory do oblasti Herceg Novi, aktuálně může vybírat z hotelů v těchto letoviscích.

Bijela - ilustrační foto

Bijela

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Bijela tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu v Herceg Novi v Černé Hoře a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Herceg Novi - ilustrační foto

Herceg Novi

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Herceg Novi s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře v Herceg Novi. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Černé Hory letadlem stále častěji využívají.

Herceg Novi jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené v Herceg Novi s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy se slevou na poslední chvíli v Herceg Novi, jež je právě teď na trhu, se nalézá v sekci last minute Herceg Novi. Letecké zájezdy se slevou, zahrnující zvýhodnění za včasnou rezervaci nebo nejrůznější předsezónní akce do Herceg Novi, můžete najít v sekci Herceg Novi se slevou.