-

Zájezdy Ulcinj

Do Ulcinje letecky

Ulcinj je nejjižnějším černohorským městem a společně s Budvou patří mezi turistické perly Černé Hory. Ulcinj je známý historickým jádrem starého města a kromě starobylých památek a zachovalé přírody sem návštěvníky lákají hlavně ideální podmínky pro pobyt u moře po celý rok. Jsou tu zřízena mola pro sportovní druh rybolovu. Velmi oblíbené je i potápění,windsurfing, jachting, vodní lyže a vodní skútry. Přímo ve městě i hotelech, nebo na plážích se po celou sezónu konají různé zábavné akce. Jsou zde noční kluby, diskotéky, kasino.

Zájezdy Ulcinj aktuálně

Kdo zvažuje některý z leteckých zájezdů do Černé Hory do oblasti Ulcinj, aktuálně může vybírat z hotelů v těchto letoviscích.

Ulcinj - ilustrační foto

Ulcinj

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Černé Hory. Tady, v centru letoviska Ulcinj v Ulcinji, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Ulcinj jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené v Ulcinji s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu.