-

Zájezdy Východní pobřeží (Punta Cana)

Na východní pobřeží letecky

Lokalita Punta Cana byla ještě nedávno neznámou částí pobřeží na jihovýchodě Dominikánské republiky zarostlá bambusovými houštinami a z větší části nedostupná. Celá oblast však zaznamenala v posledních letech bouřlivý rozvoj a stala se turisticky velmi vyhledávanou lokalitou. Nezapomenutelné jsou zejména rozsáhlé pláže s jemným bílým pískem obklopené palmami. Nově vybudované letiště Punta Cana je pozoruhodné svou stavbou, která obdržela několik prestižních architektonických ocenění. Střechy terminálů jsou pokryty palmovými listy a celý komplex by pak měl připomínat taínskou vesnici. Na pláži Bavaro v letovisku Punta Cana se nalézá přes 30 luxusních turistických komplexů. Celá přes 30 kilometrů dlouhá pláž je ideálním místem pro provozování vodních sportů a pro večerní romantické procházky. Punta Cana se díky překrásné pláži a a úrovni služeb se stala jedním z nejvyhledávanějších letovisek v celé karibské oblasti.

Zájezdy Východní pobřeží (Punta Cana) aktuálně

Turisté, cestující letecky na zájezdy do Dominikánské republiky do oblasti Východní pobřeží (Punta Cana), mohou momentálně využít ubytování v těchto letoviscích.

Bávaro - ilustrační foto

Bávaro

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících na východním pobřeží v Dominikánské republice, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Bávaro. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Bayahibe - ilustrační foto

Bayahibe

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Dominikánské republice, třeba v letovisku Bayahibe na východním pobřeží, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Carretera - ilustrační foto

Carretera

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Dominikánské republice, třeba v letovisku Carretera na východním pobřeží, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

La Romana - ilustrační foto

La Romana

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících na východním pobřeží v Dominikánské republice, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska La Romana. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Punta Cana - ilustrační foto

Punta Cana

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Punta Cana s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na východním pobřeží. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Dominikánské republiky letadlem stále častěji využívají.

Východní pobřeží (Punta Cana) jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na východním pobřeží s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy se slevou na poslední chvíli na východním pobřeží, jež je právě teď na trhu, se nalézá v sekci last minute Východní pobřeží (Punta Cana). Letecké zájezdy se slevou, zahrnující zvýhodnění za včasnou rezervaci nebo nejrůznější předsezónní akce na východní pobřeží, můžete najít v sekci Východní pobřeží (Punta Cana) se slevou. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na východním pobřeží od německých cestovních kanceláří.