-

Zájezdy ostrov Ischia

Na Ischii letecky

Celkový počet obyvatel Ischie je asi 60 tisíc, ale každoročně se v průběhu letní sezóny zvyšuje. Lidé tento ostrov nenavštěvují jen za účelem odpočinku, ale i pro jeho krásnou přírodu a kulturní dědictví. Dělí se na 6 oblastí: Ameno, Barano, Casamicciola Terme - nalézá se v blízkosti hory Monte Epomeo a najdete tu další termální park Castiglione, Ischia Porto a Ponte - hlavní město s nádherným Aragonským hradem nacházejícím se ve starodávné části Ischia Ponte, Lacco a Serrara Fontana. Hlavním městem je Ischia. Nedaleko Ischie se nachází ostrovy Procida a Capri.Můžete také uskutečnit výlet do Sorrenta či Neapole. Pokud ale chcete zažít nezapomenutelný zážitek, kterým je pohled na celý ostrov, stačí vystoupat na vrchol jeho vyhaslé sopky Monte Epomeo. Slunce na ostrově svítí neustále a teploty se během léta pohybují okolo 26°C. Historickými památkami jsou zde archeologické vykopávky, muzea, kostely a zbytky antických staveb.

Tento ostrov je známý svými minerálními a termálními prameny, které se využívají k léčení různých druhů onemocnění. Za poplatek si můžete dopřát různé ozdravné koupele, bahenní zábaly, masáže a spoustu jiných procedur. Nejvyhledávanější termálním parkem je Poseidonova zahrada. Najdete ji na pláži Citara v blízkosti města Forio, které leží na západě ostrova. Tvoří ji velké množství bazénů a velký lázeňský komplex. Dalšími termálními parky jsou Negrombo (v Lacco Amende), Castiglione (v Casamicciole) a Afroditiny a Apollónovy zahrady (v St. Angelu). Horké a léčivé prameny vyvěrající přímo z jeskyně naleznete na pobřeží zálivů Sorgeto, Cartaromana a Maronti. Nejoblíbenějšími městečky jsou: Forio – město známé svým termálním parkem Poseidonovy zahrady a překrásnou písčitou pláží Citara. Panza – nalézá se na pahorku nad mořem nedaleko romantické vesnice Sant Angelo.

Zájezdy ostrov Ischia aktuálně

Turisté, cestující letecky na zájezdy do Itálie nebo na Maltu do oblasti ostrov Ischia, mohou momentálně využít ubytování v těchto letoviscích.

Casamicciola Terme - ilustrační foto

Casamicciola Terme

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Casamicciola Terme. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Ischii v Itálii nebo na Maltě nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Forio - ilustrační foto

Forio

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Forio jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Ischii nejčastěji.

Ischia - ilustrační foto

Ischia

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Ischia na Ischii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Ischia Ponte - ilustrační foto

Ischia Ponte

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Itálii nebo na Maltě, třeba v letovisku Ischia Ponte na Ischii, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Ischia Porto - ilustrační foto

Ischia Porto

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Ischia Porto na Ischii.

Lacco Ameno - ilustrační foto

Lacco Ameno

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Lacco Ameno na Ischii.

Panza - ilustrační foto

Panza

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Panza na Ischii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

San´t Angelo - ilustrační foto

San´t Angelo

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku San´t Angelo s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Ischii. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Itálie nebo na Maltu letadlem stále častěji využívají.

Na Ischii připravujeme

Turisté, co už v minulosti byli na leteckém zájezdu v Itálii nebo na Maltě na Ischii, mohli být ubytováni v těchto letoviscích. A i když je v současnosti nenabízíme, tato situace se může v budoucnu změnit.

Baia della Scanella - ilustrační foto

Baia della Scanella

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Baia della Scanella na Ischii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Barano - ilustrační foto

Barano

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Barano jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Ischii nejčastěji.

Maronti - ilustrační foto

Maronti

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Maronti. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Ischii v Itálii nebo na Maltě nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Serrara Fontana - ilustrační foto

Serrara Fontana

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Itálii nebo na Maltě, třeba v letovisku Serrara Fontana na Ischii, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Succhivo - ilustrační foto

Succhivo

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Succhivo tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Ischii v Itálii nebo na Maltě a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Ostrov Ischia jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Ischii s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy se slevou na poslední chvíli na Ischii, jež je právě teď na trhu, se nalézá v sekci last minute ostrov Ischia. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Ischii od německých cestovních kanceláří.