-

Zájezdy ostrov Sardinie

Na Sardinii letecky

Sardinie je druhým největším ostrovem Středozemního moře a je součástí Itálie. Hlavním městem je Cagliari. Nejvyšším vrcholem je Punta Lamarmora (1834 m.n.m.). Sardinii se přezdívá Karibik Středozemí či žulový ostrov. Ostrov se dělí na 8 provincií: Sassari, Cagliari, Nuoro, Oristano, Carbonia-Iglesias, Medio Campidano, Ogliastra a Olbia-Tempo. Je to překrásný ostrov s bohatou faunou a flórou, roste tu např. oleandr, myrta, levandule, pinie, tymián či pivoňka, která je považována za symbol ostrova a ze zvířat tu žije např. bílý oslík, plameňák či ovce. Jsou zde písečné pláže a nádherné mysy obklopené skalisky. Ostrov je považován za neprobádaný klenot Středozemí, nacházejí se zde tajuplná zákoutí, mystická místa, celý ostrov je plný historie a spolu se svou překrásnou přírodou tvoří opravdový skvost, který určitě musíte navštívit. Také je rájem pro potapěče, moře je zde křišťálové a tyrkysově modré.

Před několika miliony let byl ostrov součástí Francie a Španělska, poté se oddělil a vydal se na svou dlouhou cestu do Středozemního moře. Prvními obyvateli byli pastevci a zemedělci, kteří tu po sobě zanechali podzemní hrobky a výrobky z keramiky. Na ostrově se vystřídalo hodně kultur, byli zde Féničané, Kartagiánci, Španělé a Savojci. V 2. polovině 19. století se stal ostrov součástí italského království a v roce 1948 získal autonomii. Vládne zde středomořské klima. Léta jsou zde teplá a suchá s teplotami okolo 30°C, občas se teplota ve vnitrozemí vyšplhá až na 40°C. Zima je mírná a chladná s častým deštěm. Základem sardinské kuchyně je jehněčí a skopové maso a samozřejmě i ryby. K jídlům se podává hlavně zelenina jako rajčata, olivy aj. Sardové mají velkou tradici při pojídání jídla, dlouhé stolování, vychutnávání a nikdo nesmí mlčet, jinak je to považováno za nevychovanost. K oblíbeným nápojům patří červené a bílé víno a pivo vlastní výroby Dreher. Jako zákusek se podává buď sýrový dezert nebo zmrzlina. A dalším neodmyslitelným pokrmem je zde pizza.

Nejznámějším prázdninovým letoviskem je zde Alghera. Nalezneme zde překrásné vesničky, nádherné zátoky a zákoutí a hlavně přátelskou atmosféru. Na ostrově je hlavní tradicí výroba ovčích a kozích sýrů. Nejproslulejším sýrem je Pecorino Saro (ovčí sýr). Jako suvenýry si zde můžete zakoupit ručně vyrobené proutěné košíky a nádoby či dobré sardinské víno.

Zájezdy ostrov Sardinie aktuálně

Patříte-li k turistům, cestujícím letecky na zájezdy do Itálie nebo na Maltu do oblasti ostrov Sardinie, můžete se ubytovat v následujících letoviscích.

Baia Sardinia - ilustrační foto

Baia Sardinia

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Baia Sardinia na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Budoni - ilustrační foto

Budoni

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Budoni na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Cannigione - ilustrační foto

Cannigione

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Cannigione. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Sardinii v Itálii nebo na Maltě nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Capo Coda Cavallo - ilustrační foto

Capo Coda Cavallo

Dovolená u moře v resortu Capo Coda Cavallo je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Sardinii létá především.

Castiadas - ilustrační foto

Castiadas

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Castiadas. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Sardinii v Itálii nebo na Maltě tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Costa Rei - ilustrační foto

Costa Rei

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Costa Rei. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Sardinii v Itálii nebo na Maltě tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Geremeas - ilustrační foto

Geremeas

Dovolená u moře v resortu Geremeas je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Sardinii létá především.

Golfo Aranci - ilustrační foto

Golfo Aranci

Dovolená u moře v resortu Golfo Aranci je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Sardinii létá především.

Golfo di Marinella - ilustrační foto

Golfo di Marinella

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Golfo di Marinella na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Isola Rossa - ilustrační foto

Isola Rossa

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Isola Rossa tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Sardinii v Itálii nebo na Maltě a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Olbia - ilustrační foto

Olbia

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Olbia na Sardinii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Orosei - ilustrační foto

Orosei

Dovolená u moře v resortu Orosei je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Sardinii létá především.

Porto Cervo - ilustrační foto

Porto Cervo

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Porto Cervo na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Porto San Paolo - ilustrační foto

Porto San Paolo

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Porto San Paolo na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Santa Margherita di Pula - ilustrační foto

Santa Margherita di Pula

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Santa Margherita di Pula jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Sardinii nejčastěji.

San Teodoro - ilustrační foto

San Teodoro

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska San Teodoro na Sardinii.

Villasimius - ilustrační foto

Villasimius

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Villasimius na Sardinii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Na Sardinii připravujeme

Turisté, kteří již někdy byli na zájezdu v Itálii nebo na Maltě na Sardinii, mohli v minulosti nocovat i v následujících letoviscích. Aktuálně sice nejsou tato místa v nabídce, to se ale může kdykoliv změnit.

Alghero - ilustrační foto

Alghero

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Alghero jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Sardinii nejčastěji.

Arbatax - ilustrační foto

Arbatax

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Arbatax. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Sardinii v Itálii nebo na Maltě nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Badesi Mare - ilustrační foto

Badesi Mare

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Badesi Mare na Sardinii.

Cala Ginepro - ilustrační foto

Cala Ginepro

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Cala Ginepro s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Sardinii. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Itálie nebo na Maltu letadlem stále častěji využívají.

Cala Gonone - ilustrační foto

Cala Gonone

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Itálii nebo na Maltě, třeba v letovisku Cala Gonone na Sardinii, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Cala Liberotto - ilustrační foto

Cala Liberotto

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Cala Liberotto, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Sardinii odpočinout. Proto je o zájezdy do Itálie nebo na Maltu mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Cala Lupo - ilustrační foto

Cala Lupo

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Cala Lupo. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Sardinii v Itálii nebo na Maltě nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Capo Carbonara - ilustrační foto

Capo Carbonara

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Itálii nebo na Maltě, třeba v letovisku Capo Carbonara na Sardinii, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Capoterra - ilustrační foto

Capoterra

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Capoterra tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Sardinii v Itálii nebo na Maltě a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Capo Testa - ilustrační foto

Capo Testa

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Capo Testa, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Sardinii odpočinout. Proto je o zájezdy do Itálie nebo na Maltu mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Cardedu - ilustrační foto

Cardedu

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Cardedu. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Sardinii v Itálii nebo na Maltě tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Colostrai - ilustrační foto

Colostrai

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Colostrai na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Chia - ilustrační foto

Chia

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Chia na Sardinii.

La Ciaccia - ilustrační foto

La Ciaccia

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska La Ciaccia na Sardinii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Marina di Capitana - ilustrační foto

Marina di Capitana

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Marina di Capitana na Sardinii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Marina di Orosei - ilustrační foto

Marina di Orosei

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Marina di Orosei, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Sardinii odpočinout. Proto je o zájezdy do Itálie nebo na Maltu mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Marina di Sorso - ilustrační foto

Marina di Sorso

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Marina di Sorso na Sardinii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Muravera - ilustrační foto

Muravera

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Itálii nebo na Maltě, třeba v letovisku Muravera na Sardinii, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Oristano - ilustrační foto

Oristano

Dovolená u moře v resortu Oristano je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Sardinii létá především.

ostrov Sardinie - ilustrační foto

Ostrov Sardinie

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska ostrov Sardinie na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Palau - ilustrační foto

Palau

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Palau s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Sardinii. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Itálie nebo na Maltu letadlem stále častěji využívají.

Pittulongu - ilustrační foto

Pittulongu

Dovolená u moře v resortu Pittulongu je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Sardinii létá především.

Porto Cervo Marina - ilustrační foto

Porto Cervo Marina

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Porto Cervo Marina na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Porto Conte - ilustrační foto

Porto Conte

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Porto Conte s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Sardinii. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Itálie nebo na Maltu letadlem stále častěji využívají.

Porto Pino - ilustrační foto

Porto Pino

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Porto Pino na Sardinii.

Porto Rotondo - ilustrační foto

Porto Rotondo

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Porto Rotondo. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Sardinii v Itálii nebo na Maltě nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Porto Torres - ilustrační foto

Porto Torres

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Porto Torres na Sardinii.

Pula (Sardinie) - ilustrační foto

Pula (Sardinie)

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Itálie nebo na Maltu. Tady, v centru letoviska Pula (Sardinie) na Sardinii, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Santa Teresa di Gallura - ilustrační foto

Santa Teresa di Gallura

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Itálii nebo na Maltě. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Santa Teresa di Gallura na Sardinii.

Santo Stefano (Sardinie) - ilustrační foto

Santo Stefano (Sardinie)

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Santo Stefano (Sardinie) jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Sardinii nejčastěji.

Siniscola - ilustrační foto

Siniscola

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Siniscola na Sardinii vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Itálie nebo na Maltu paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Stintino - ilustrační foto

Stintino

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Stintino, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Sardinii odpočinout. Proto je o zájezdy do Itálie nebo na Maltu mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Ostrov Sardinie jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Sardinii s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy se slevou na poslední chvíli na Sardinii, jež je právě teď na trhu, se nalézá v sekci last minute ostrov Sardinie. Letecké zájezdy se slevou, zahrnující zvýhodnění za včasnou rezervaci nebo nejrůznější předsezónní akce na Sardinii, můžete najít v sekci ostrov Sardinie se slevou. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Sardinii od německých cestovních kanceláří.