-

Zájezdy Jižní Portugalsko

Do Jižního Portugalska letecky

Jižní Portugalsko je poslavené velmi romantickým pobřežím, rozsáhlé pláže jsou lemované mohutnými až stometrovými útesy. Reliéf krajiny je zde mírně zvlněný, s nadmořskou výškou kolem 500 m. Algarve, jak se tato oblast také nazývá, je vyhledávaným místem turistů díky mírnému klimatu ovlivňovaném nedalekou severní Afrikou. Za návštěvu stojí hlavní město Faro se středověkým opevněním, zajímavými stavbami a muzey, město Silves vybudované z kamenů různých epoch, starořímské lázně Monchique uprostřed pomerančovníkových a olivových hájů, královský palác v Estoi, římské vykopávky v Milreu a barokní kaplička Sao Lourenco de Matos v Almansile obložená vzácnými bílo-modrými kachličkami nebo malebné rybářské vesničky. Pro sportovní fanoušky se nabízí 27 golfových hřišť, množství potápěčských a jezdeckých škol a široká nabídka vodních sportů. Místní vína mají výbornou kvalitu - určitě ochutnejte typické portugalské speciality moscatel, vinhos verdes nebo světoznámé portské.

Zájezdy Jižní Portugalsko aktuálně

Turisté, cestující letecky na zájezdy do Portugalska do oblasti Jižní Portugalsko, mohou momentálně využít ubytování v těchto letoviscích.

Albufeira - ilustrační foto

Albufeira

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Albufeira. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy do Jižního Portugalska v Portugalsku tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Porches - ilustrační foto

Porches

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Porches. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy do Jižního Portugalska v Portugalsku tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Praia da Rocha - ilustrační foto

Praia da Rocha

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře v Portugalsku. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Praia da Rocha v Jižním Portugalsku.

V Jižním Portugalsku připravujeme

Turisté, co už v minulosti byli na leteckém zájezdu v Portugalsku v Jižním Portugalsku, mohli být ubytováni v těchto letoviscích. A i když je v současnosti nenabízíme, tato situace se může v budoucnu změnit.

Albufeira – Olhos d´agua - ilustrační foto

Albufeira – Olhos d´agua

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Albufeira – Olhos d´agua. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená v Jižním Portugalsku v Portugalsku nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Albuferia - Praia Falesia - ilustrační foto

Albuferia - Praia Falesia

Dovolená u moře v resortu Albuferia - Praia Falesia je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se do Jižního Portugalska létá především.

Alvor - ilustrační foto

Alvor

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Portugalska. Tady, v centru letoviska Alvor v Jižním Portugalsku, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Armacao de Pera - ilustrační foto

Armacao de Pera

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Armacao de Pera jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají do Jižního Portugalska nejčastěji.

Cabanas de Tavira - ilustrační foto

Cabanas de Tavira

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Cabanas de Tavira, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si v Jižním Portugalsku odpočinout. Proto je o zájezdy do Portugalska mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Carvoeiro - ilustrační foto

Carvoeiro

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících v Jižním Portugalsku v Portugalsku, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Carvoeiro. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Cascais - ilustrační foto

Cascais

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících v Jižním Portugalsku v Portugalsku, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Cascais. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Falésia - ilustrační foto

Falésia

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Falésia, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si v Jižním Portugalsku odpočinout. Proto je o zájezdy do Portugalska mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Lagos - ilustrační foto

Lagos

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících v Jižním Portugalsku v Portugalsku, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska Lagos. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

Monte Gordo - ilustrační foto

Monte Gordo

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Monte Gordo s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře v Jižním Portugalsku. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Portugalska letadlem stále častěji využívají.

Portimao - ilustrační foto

Portimao

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Portimao. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená v Jižním Portugalsku v Portugalsku nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Praia do Vau - ilustrační foto

Praia do Vau

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Praia do Vau. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy do Jižního Portugalska v Portugalsku tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Quarteira - ilustrační foto

Quarteira

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Quarteira. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená v Jižním Portugalsku v Portugalsku nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Quinta Do Lago - ilustrační foto

Quinta Do Lago

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Quinta Do Lago v Jižním Portugalsku vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Portugalska paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Salgados - ilustrační foto

Salgados

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Salgados jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají do Jižního Portugalska nejčastěji.

Tavira - ilustrační foto

Tavira

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Tavira jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají do Jižního Portugalska nejčastěji.

Vilamoura - ilustrační foto

Vilamoura

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Portugalsku, třeba v letovisku Vilamoura v Jižním Portugalsku, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Jižní Portugalsko jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené v Jižním Portugalsku s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené v Jižním Portugalsku od německých cestovních kanceláří.