-

Zájezdy Costa del Sol

Na Costa del Sol letecky

Costa del Sol (Slunečné pobřeží) je pás pobřeží lemující jižní část Španělska od Malagy téměř po Gibraltar. Jeho název vystihuje příjemné podnebí s mimimem srážek a 300 slunečnými dny v roce. Pyšní se nádhernými písečnými plážemi, čistou a teplou vodou Středozemního moře, paletou kvalitních hotelů, širokou nabídkou zábavy, obchodů, sportů a výtečnou andaluzskou kuchyní. Nejznámějším letoviskem pobřeží je Marbella. Mnohé světové celebrity si ji vybrali za své letní sídlo. Jeho úzké uličky jsou plné butiků předních módních návrhářů. Je tu s neobyčejným vkusem skloubený tradiční styl Andalusie s maurskými vlivy. Celá oblast je rájem pro sportovce, příznivce vodních sportů, golfu nebo tenisu.

Zájezdy Costa del Sol aktuálně

Patříte-li k turistům, cestujícím letecky na zájezdy do Španělska do oblasti Costa del Sol, můžete se ubytovat v následujících letoviscích.

Benalmadena - ilustrační foto

Benalmadena

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Benalmadena tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Costa del Sol ve Španělsku a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Estepona - ilustrační foto

Estepona

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře ve Španělsku, třeba v letovisku Estepona na Costa del Sol, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Fuengirola - ilustrační foto

Fuengirola

Dovolená u moře v resortu Fuengirola je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Costa del Sol létá především.

Marbella - ilustrační foto

Marbella

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Marbella, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Costa del Sol odpočinout. Proto je o zájezdy do Španělska mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Mijas - ilustrační foto

Mijas

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Mijas, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Costa del Sol odpočinout. Proto je o zájezdy do Španělska mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Torremolinos - ilustrační foto

Torremolinos

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Torremolinos, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Costa del Sol odpočinout. Proto je o zájezdy do Španělska mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Na Costa del Sol připravujeme

Turisté, kteří již někdy byli na zájezdu ve Španělsku na Costa del Sol, mohli v minulosti nocovat i v následujících letoviscích. Aktuálně sice nejsou tato místa v nabídce, to se ale může kdykoliv změnit.

Málaga - ilustrační foto

Málaga

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Málaga na Costa del Sol vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Španělska paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Nerja - ilustrační foto

Nerja

Pro mnohé jedince je naplněním představy o ideálním odpočinku příjemná dovolená u šumících vln moře ve Španělsku. A to se týká nejen řady turistů z České republiky, ale i ze zahraničí. Proto stále více jednotlivců, párů i celých rodin odlétá za odpočinkem na zájezdy do prázninového střediska Nerja na Costa del Sol.

Rincon de la Victoria - ilustrační foto

Rincon de la Victoria

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Rincon de la Victoria na Costa del Sol vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Španělska paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Torre Del Mar - ilustrační foto

Torre Del Mar

Dovolená u moře v resortu Torre Del Mar je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Costa del Sol létá především.

Torrox - ilustrační foto

Torrox

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Torrox tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Costa del Sol ve Španělsku a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Costa del Sol jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Costa del Sol s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Zájezdy se slevou na poslední chvíli na Costa del Sol, jež je právě teď na trhu, se nalézá v sekci last minute Costa del Sol. Letecké zájezdy se slevou, zahrnující zvýhodnění za včasnou rezervaci nebo nejrůznější předsezónní akce na Costa del Sol, můžete najít v sekci Costa del Sol se slevou. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Costa del Sol od německých cestovních kanceláří.