-

Zájezdy Barbados

Na Barbados letecky

Barbados, to jsou viktoriánské stavby, odpolední čaje a kriket pod zářivě modrou oblohou. Není pochyb o tom, že Barbados je největším britským ostrovem v Karibiku, a jedním z nejvíce fascinujících ostrovů. Barbados je cílem zejména pro milovníky pláží. Jižní a západní pobřeží je charakteristické krásnými, dlouhými písečnými plážemi, zatímco východním pobřeží je zajímavé spíše pro milovníky přírody. Rozsáhlé pole cukrové třtiny a národní parky lákají k dlouhým procházkám a výletům. Ostrov je jednou z nejoblíbenějších prázdninových destinací v Karibiku, nejen pro širokou sportovní nabídku ale také pro velmi rušný noční život. Díky svým krásným plážím a čisté vodě, je ostrov rájem pro milovníky vodních sportů. Zejména jižní a západní pobřeží jsou ideální pro koupání, milovníci opalování tady najdou fantastické písečné pláže a četnou nabídku sportovních aktivit. Kromě koupání, plavání a šnorchlování, jsou velmi populární zejména surfování a plachtění. Majestátní korálové útesy jsou vynikajícím místem pro potápění, pod vodou můžete obdivovat tři vraky lodí, barevné ryby, exotické mušle, šneky, mořské ježky nebo sasanky. Ale i mimo vodu jsou příležitosti k provozování sportu. Například jízda na koni, tenis nebo golf. Jižní a západní pobřeží Barbadosu patří mezi nejoblíbenější prázdninové destinace v Karibiku. Mnoho nočních klubech a diskoték zajišťuje, že se tady nudit nebudete ani v noci. Hlavní město Bridgetown se nachází na jihozápadě s asi 100.000 obyvately a je považováno za karibské hlavní město. Nápadné jsou zde stopy bývalé koloniální velmoci, najdete tu dokonce centrální náměstí zvané Trafalgar Square, které je malou replikou slavného jmenovce v Londýně. Ostrov Barbados je možné navštívit po celý rok, vzhledem k tropickém pásmu je nepříjemnější období od prosince do dubna. Od konce září do poloviny listopadu vás mohou zastihnout krátké dešťové přeháňky, které jsou také nazývány „tekutým sluncem“.

Zájezdy Barbados aktuálně

Patříte-li k turistům, cestujícím letecky na zájezdy do Karibiku nebo do Střední Ameriky do oblasti Barbados, můžete se ubytovat v následujících letoviscích.

Bridgetown - ilustrační foto

Bridgetown

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Bridgetown, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Barbadu odpočinout. Proto je o zájezdy do Karibiku nebo do Střední Ameriky mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Na Barbadu připravujeme

Turisté, kteří již někdy byli na zájezdu v Karibiku nebo ve Střední Americe na Barbadu, mohli v minulosti nocovat i v následujících letoviscích. Aktuálně sice nejsou tato místa v nabídce, to se ale může kdykoliv změnit.

Barbados - ilustrační foto

Barbados

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Barbados s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Barbadu. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Karibiku nebo do Střední Ameriky letadlem stále častěji využívají.

Dover - ilustrační foto

Dover

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Karibiku nebo do Střední Ameriky. Tady, v centru letoviska Dover na Barbadu, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Hastings - ilustrační foto

Hastings

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Hastings jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Barbados nejčastěji.

Holetown - ilustrační foto

Holetown

Dovolená u moře v resortu Holetown je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Barbados létá především.

Needhams Point - ilustrační foto

Needhams Point

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Needhams Point. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Barbadu v Karibiku nebo ve Střední Americe nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Oistins - ilustrační foto

Oistins

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Oistins. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Barbados v Karibiku nebo ve Střední Americe tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

St. James - ilustrační foto

St. James

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku St. James s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Barbadu. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Karibiku nebo do Střední Ameriky letadlem stále častěji využívají.

St.Lawrence Gap - ilustrační foto

St.Lawrence Gap

Nasedněte na nejbližším letišti na některé z letadel, odlétajících na Barbadu v Karibiku nebo ve Střední Americe, a nechte se pohodlně, rychle a bezpečně dopravit do letoviska St.Lawrence Gap. V něm si budete moci pod horkým sluncem na blankytně modré obloze dokonale vychutnat svou zaslouženou dovolenou.

St. Philip - ilustrační foto

St. Philip

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska St. Philip na Barbadu vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Karibiku nebo do Střední Ameriky paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Barbados jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Barbadu s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Barbadu od německých cestovních kanceláří.