-

Zájezdy Jamajka

Na Jamajce připravujeme

Dříve se mohli turisté, trávící svou dovolenou na zájezdu v Karibiku nebo ve Střední Americe na Jamajce, ubytovat i v následujících letoviscích. Momentálně sice v nabídce nejsou, tento stav se ovšem může v budoucnu změnit.

Falmouth - ilustrační foto

Falmouth

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Falmouth, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Jamajce odpočinout. Proto je o zájezdy do Karibiku nebo do Střední Ameriky mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Montego Bay - ilustrační foto

Montego Bay

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Montego Bay s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Jamajce. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Karibiku nebo do Střední Ameriky letadlem stále častěji využívají.

Negril - ilustrační foto

Negril

Letecká doprava je v současnosti nejen nejrychlejším, ale také nejbezpečnějším způsobem cestování. A tak je zcela pochopitelné, že zájezdy letovisku Negril s leteckou dopravou patří k vůbec nejžádanějším pobytům u moře na Jamajce. A turisté možnost cestovat na dovolenou do Karibiku nebo do Střední Ameriky letadlem stále častěji využívají.

Ocho Rios - ilustrační foto

Ocho Rios

Letní dovolená, strávená u moře v některém z hotelů nebo jiných ubytovacích zařízeních prázdninového střediska Ocho Rios, patří ke stále oblíbenějším způsobům, jak si na Jamajce odpočinout. Proto je o zájezdy do Karibiku nebo do Střední Ameriky mezi turisty nejen z České republiky každým rokem stále větší zájem.

Runaway Bay - ilustrační foto

Runaway Bay

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Runaway Bay. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Jamajku v Karibiku nebo ve Střední Americe tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Jamajka jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Jamajce s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Jamajce od německých cestovních kanceláří.