-

Zájezdy Phuket

Na Phuket letecky

Phuket, tropický ostrov jižně od Bangkoku, je stálým dovolenkovým hitem nejen pro evropské turisty. Pěkné písečné pláže s několika různě velkými zálivy, bujná exotická vegetace, příjemně teplé moře s bohatým podmořským světem a korálovými útesy nabízejí absolutní klid a relax. Pokud však hledáte pláže, kde se provozují nejrůznější vodní sporty, potápění, pobřežní promenády plné levného občerstvení i výborných restaurací obchodů, barů a veselého nočního života, jste také na správném místě. K nejznámějším plážím Phuketu patří Patong, Karon a Kata. Phuket je jedno z nejznámějších a nejvíce oblíbených míst v Thajsku, naprosto zaslouženě přezdívané Perla jihu. Ovšem je také nejdražším letoviskem z celého Thajska, proto sem převážně jezdí ta nejnáročnější klientela, o kterou je zde naprosto dokonale postaráno.

Na Phuketu připravujeme

Turisté, co už v minulosti byli na leteckém zájezdu v Thajsku na Phuketu, mohli být ubytováni v těchto letoviscích. A i když je v současnosti nenabízíme, tato situace se může v budoucnu změnit.

Bangtao Beach - ilustrační foto

Bangtao Beach

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Thajsku, třeba v letovisku Bangtao Beach na Phuketu, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Karon Beach - ilustrační foto

Karon Beach

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Thajska. Tady, v centru letoviska Karon Beach na Phuketu, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Kata Beach - ilustrační foto

Kata Beach

Dovolená u moře v resortu Kata Beach je mezi turisty známá hlavně spoustu slunce a příjemně prohřátým, průzračně čistým mořem. Turisté, kteří sem přiletí na některý z leteckých zájezdů, tu nějčastěji tráví svůj volný čas lenošením na pláži či na lehátku u hotelového bazénu. Protože kvůli odpočinku se na Phuket létá především.

Mai Khao Beach - ilustrační foto

Mai Khao Beach

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Mai Khao Beach. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Phuket v Thajsku tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Naithon - ilustrační foto

Naithon

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Naithon na Phuketu vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Thajska paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Patong - ilustrační foto

Patong

Chystáte se na dovolenou k moři? Užijte si ji bezezbytku v letovisku Patong. A sami se můžete přesvědčit, proč jsou letecké zájezdy na Phuket v Thajsku tak žádané. A proč se sem tolik turistů pravidelně vrací, aby si tu konečně odpočinuli od všedních starostí.

Phuket - ilustrační foto

Phuket

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Phuket jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Phuket nejčastěji.

Surin Beach - ilustrační foto

Surin Beach

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Surin Beach tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Phuketu v Thajsku a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Phuket jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Phuketu s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Phuketu od německých cestovních kanceláří.