-

Zájezdy Ko Samui

Na Ko Samui připravujeme

Dříve se mohli turisté, trávící svou dovolenou na zájezdu v Thajsku na Ko Samui, ubytovat i v následujících letoviscích. Momentálně sice v nabídce nejsou, tento stav se ovšem může v budoucnu změnit.

Chaweng Beach - ilustrační foto

Chaweng Beach

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Chaweng Beach na Ko Samui vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Thajska paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Chaweng Nui - ilustrační foto

Chaweng Nui

Je takřka jisté, že tak dlouho očekávané dny volna, strávené u moře v některém z hotelů, apartmánů či dalších ubytovacích kapacit letoviska Chaweng Nui na Ko Samui vás takřka dokonale uspokojí. Letecké zájezdy do Thajska paří k nejoblíbenějším způsobům, jak u moře odpočívat a nechat zapomenout na všední starosti.

Choeng Mon - ilustrační foto

Choeng Mon

Nechte se z k vám nejbližšího letiště pohodlně a především rychle přepravit letecky z České republiky do Thajska. Tady, v centru letoviska Choeng Mon na Ko Samui, pak můžete s horkým sluncem nad hlavou a v blízkosti šplouchajícího moře bez starostí odpočívat a čerpat o dovolené nové potřebné síly.

Ko Samui - ilustrační foto

Ko Samui

Stále žádanější letecké zájezdy do přímořských destinací naplňuje představy mnoha turistů z Čech a Moravy o ideálním způsobu odpočinku. Pobyt u blankytně modrého moře v Thajsku, třeba v letovisku Ko Samui na Ko Samui, je pro stále více jedinců, párů či celých rodin ideální možností k vytouženému odpočinku.

Lamai - ilustrační foto

Lamai

Užijte si do poslední chvíle letecký zájezd k moři do oblasti letoviska Lamai. Na vlastní kůži tady pochopíte, proč je právě dovolená na Ko Samui v Thajsku nejen mezi Čechy stále populárnější. A z jakého důvodu se do této oblasti tolik turistů pravidelně a dlouhodobě vrací.

Maenam Beach - ilustrační foto

Maenam Beach

Zájezdy s leteckou přepravou do prázdninového letoviska Maenam Beach jsou pro rozhodující většinu turistů neodmyslitelně spojeny s hřejivým sluncem na obloze bez jediného mráčku, průzračně čistým a příjemně teplým mořem, nekonečným lenošení na plážovém lehátku nebo u hotelového bazénu a v neposlední řadě i s odpočinkem. Kvůli němu totiž turisté létají na Ko Samui nejčastěji.

Taling Ngam Beach - ilustrační foto

Taling Ngam Beach

Doprava na zájezd do cílové destinace u moře letecky je nejen nejrychlejším, ale též nejbezpečnějším způsobem moderního cestování. A i proto je letní dovolená v prázdninovém středisku Taling Ngam Beach tak populární. Je totiž skvělou možností, jak být jen za pár hodin letu na Ko Samui v Thajsku a takřka okamžitě si užívat u teplého moře.

Ko Samui jinde

Ucelená a několikrát denně aktualizovaná nabídka dovolené na Ko Samui s leteckou dopravou, pořádané českými cestovními kancelářemi, je prezentována na našem partnerském webu. Nemáte-li problém s odletem ze zahraničního letiště v Německu, Rakousku či Polsku, ležícího v příznivé dojezdové vzdálenosti od České republiky, nahlédněte na nabídku dovolené na Ko Samui od německých cestovních kanceláří.