Černá Hora, hotel Korali*** s all inclusive za 9.490,-

Hotel Korali*** na pláži, s all inclusive, s odletem z Prahy, v termínu 1.7. – 8.7.2013, pobyt v Černé Hoře, oblast Sutomore za last minute cenu 9.490,-.

Letní pobyt v Černé Hoře je skvělou příležitostí, jak poznat krásy tamní Barské riviéry. Příjemné ubytování Vám poskytneme v hotelu Korali***, který je standardně zařízen a určen pro širokou klientelu. Dovolená Vás zavede k tyrkysovému moři i na krásnou sutomorskou pláž se zlatavou barvou písku.

Pro turisty je v rámci klubového programu připraveno mnoho zajímavých sportovních i kulturních aktivit. Letní zájezdy si můžete zpestřit procházkami podél pláže, vedle které vede promenáda, kde je možné koupit suvenýry, ochutnat místní speciality, případně si v některé z kaváren vychutnat jedinečný západ slunce.

V komplexu máte k dispozici terasu, bar, kavárnu, parkoviště, TV místnost v prostoru hlavní recepce, kde je možnost za poplatek využít sejfu.

Písčitá pláž je přímo u hotelu, na pláži jsou umístěny sprchy se sladkou vodou, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků. Podél pláže se nacházejí letní restaurace s možností občerstvení za příznivé ceny. Možné je navštívit i nedaleké pláže Maljevik či Zagrade na konci města Sutomore, případně nudistickou pláž na výběžku Ratac nebo se lodním taxi svézt na okolní pláže Barské riviéry.

Hotel je standardně zařízený a vhodný pro širokou klientelu.