Hotel**** na ostrově Djerba s all inclusive za 10.990,-

Pobyt v hotelu Alma Viva Alkantra Resort & Spa****, v termínu od 18.6. do 25.6. na sedm nocí, se stravou all inclusive, nyní se slevou 32% za 10.990,-.

Moderní a luxusní hotel je obklopený zelení a krásnou upravenou zahradou přímo u široké písečné pláže. Alma Viva Alkantra Resort doporučujeme rodinám s dětmi a klientům, kteří vyhledávají pohodový pobyt v klidném prostředí včetně lázeňských služeb.  

Soukromá hotelová pláž s velmi pozvolným vstupem do moře. Na pláži jsou k dispozici lehátka, slunečníky a plážové podložky zdarma.
   
V hotelu se nachází recepce, hlavní restaurace, snack bar, lobby bar a obchodní arkáda. Využít můžete i připojení k WIFI na recepci. Hoteloví hosté jistě ocení lehátka a slunečníky u místního venkovního a krytého bazénu zdarma.

Zajištěny jsou zdarma animační programy pro děti i dospělé, aquaareobik, vodní pólo, večerní zábavní programy, stolní tenis a šipky.

Pohodlně zařízené pokoje jsou vybavené centrální klimatizací s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, lednička, většina pokojů s balkonem nebo terasou.