11 dní s polopenzí v Maroku za 13.190,-

11 dní odpočinku a relaxace v Maroku, oblasti Agadir. Odlet z Prahy 7.8.2013. V ceně 13.190,- je již zahrnuta polopenze.

Příjemný hotel je výborným výchozím bodem pro nákupy a noční život. Leží cca 500 m od centra města plného obchůdků, restaurací a kaváren. Nejbližší restaurace jsou cca 100 m od hotelu. Letiště je vzdáleno cca 25 km.

Široká pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je vzdálena 500 m od hotelu. Od pláže je hotel oddělen místní komunikací a pěší promenádou. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma.

Hotel Argana**** vybudovaný v marockém stylu se skládá z několika budov a je umístěn v zahradě. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, restaurace a tři bary, kavárna, nákupní galerie, konferenční prostory, kadeřnictví a diskotéka. V hotelu je pěkný bazén a bazén pro děti (lehátka a slunečníky zdarma). Oficiální kategorie hotelu je 4*.

V hotelu je k dispozici Wi-Fi připojení v lobby zdarma a internetový koutek je za poplatek.

Pro své hosty pořádá různé animační programy. Pro děti je zde dětské hřiště a miniklub. Stolní tenis a služby fitness centra zdarma. Za poplatek je kulečník, masáže, sauna a lázeňské centrum.

Další termíny zde.