9.990,- za Turecko s all inclusive

Odlet již zítra! Pobyt v Turecku, hotel**** v oblasti Alanya, termín 11.7. – 18.7. s odletem z Prahy a all inclusive za 9.990,-.

Pokud plánujete letní pobyt v Turecku, neváhejte se vypravit do jedné z tamních nejžádanějších oblastí, do Alanye. V části Konakli se nachází hotel Nergis. Dovolená v Turecku letecky je ideálním tipem pro turisty, kteří mají rádi po ruce veškeré služby, včetně bankomatu, obchodů či příjemných restaurací. Letní zájezd do Turecka můžete využít k odpočinku na hotelové písečné pláži i k výletům do centra Alanye, kam jezdí autobusové spoje.

Nově otevřený hotel Nergis**** se nachází poblíž Alanye (15 km), kde se nachází obchody, bankomat, restaurace a bary.

V hotelu je recepce, lobby, výtah, restaurace, venkovní bazén, bazén pro děti, bar u bazénu, obchody přímo u hotelu, telefon a WiFi na recepci hotelu zdarma.

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky disponují vlastním soc. zařízením, individuálně ovládanou klimatizací, SAT TV, minibarem, fénem, telefonem a balkonem.

Vlastní písečná pláž s hrubším pískem se nachází 180 m od hotelu přímou cestou. Slunečníky, lehátka a matrace zdarma. Plážový bar od 10:00 do 17:00 hod.

Doporučujeme všem, kteří chtějí spojit odpočinek a koupání s nákupy v okolí.