Užívejte si 12 dní na Mallorce s all inclusive

Původní cena 31.690,-, nyní můžete strávit poklidnou dovolenou na Mallorce, v oblasti Porto Colom jen za 18.990,-. Odlet 27.7.2013 na 12 dní s all inclusive.

Kompletně klimatizovaný hotel Cape Colom*** s krásným panoramatickým výhledem se nachází přímo na okraji útesů nad mořem. Vzdálenost od písečného zálivu Cala Marcal je cca 500 m, od rybářského přístavu 500 m a do staré části městečka cca 1,5 km.

Prostorná moderní recepce, výtahy, internet a WI-FI (za poplatek), hotelová restaurace, bar s TV a částí otevřenou na venkovní terasu, bazén s terasou na slunění. Další bazén s terasou v rozlehlé zahradě s přístupem na útesy, odkud je možný vstup po žebříku do moře. Na střeše hotelu s panoramatickým výhledem je k dispozici fitness, sauna a venkovní jacuzzi v zahradě.

Široké sportovní zázemí hotelu: fitness, sauna, jacuzzi, turecké lázně, tenisový kurt s tvrdým povrchem, squash, volejbal, petanque, stolní tenis, za poplatek biliard, masáže a půjčovna kol. Několikrát týdně večerní show a nákupní možnosti v blízkém okolí.

Hotel je určený pouze pro dospělé osoby. Více informací zde.