Zaleťte si k moři na ostrov Samos, 12 dní za 8.990,-

Super last minute se 47% slevou! 12 dní na řeckém ostrově Samos za 8.990,-. Odlet již 26.7. z Prahy. Původní cena zájezdu 17.090,-.

Pět domů se nachází na pozoruhodném místě nad krásnou pláží Lemonakia. Stojí ve svahu nad silnicí, která odděluje svah od pláže. Je odtud nádherný výhled na záliv Kokkari a moře. Na pláž Lemonakia se dostanete asi za 10 minut, seběhnete-li z kopce a přejdete-li silnici. Do kopce po úzké pěšince nebo příjezdové cestě, která vede k domu, Vám cesta bude trvat déle. Stoupání Vám vynahradí krásný výhled. Na okraj malebného Kokkari, kde jsou taverny, bary a obchody, se dostanete asi za 15 minut.

Dvoulůžková studia Gregory House** jsou dobře udržovaná a jsou vybavena WC, sprchou, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek) a TV/SAT. Studia jsou ve zvýšeném přízemí a ze zastíněných teras je výhled na moře a do zahrady. V okolí je prostorná středomořská zahrada, kde si z lehátek můžete užívat krásné výhledy.

Neobyčejné místo, které musí okouzlit všechny romantiky. Výhledy na malebné Kokkari a moře jsou opravdu okouzlující. Budete bydlet v přírodě, ale městečko s tavernami a bary máte na dosah. Krásné prostředí a klid Vám dovolí zapomenout na méně snadný přístup k domu.

Více informací zde.