11 dní v Bulharsku s all inclusive za 11.990,-

Sleva na hotel**** v Primorsku, 11 dní s all inclusive za 11.990,-. Odlet 11.9. – 21.9. z Brna a Ostravy.

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 80 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 300 m od hotelu) jsou písečné, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a svažující se postupně do moře.

Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK SLUNEČNÍKY ZDARMA. Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Půjčování slunečníků (mimo vyhrazený prostor CK ) a lehátek na obou plážích za poplatek.

Vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení, bary. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vybavení hotelu Žeravi Alexandria Club****: Klimatizovaná vstupní hala s recepcí, výtah, lobby bar, restaurace s terasou, Wi-Fi zdarma (ve společných prostorách), venkovní bazén s dětskou částí, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénu zdarma (osušky – hotel požaduje vratnou kauci), bar u bazénu, fitness (zdarma), stolní tenis (za poplatek), multifunkční sportovní hřiště (fotbal, volejbal), společenské hry, animační programy pro děti a dospělé v češtině, konferenční sál, prádelna, parkoviště. V recepci si můžete zdarma zapůjčit Baby Phone, nádobu na ohřev dětských lahví (u obou vratná kauce cca 15 EUR) a dětskou postýlku (dětskou postýlku nutno předem objednat).

Možnost využití platebních karet v hotelu (Visa, MasterCard).

Další termíny zde.