Bungalovy na Kanárských ostrovech za 12.900,-

Poznejte krásy Gran Canarie, ubytování v bungalovech na jižním pobřeží ostrova, 35 km od letiště, v turistické oblasti Maspalomas. V termínu 31.8. – 7.9. za 12.900,-.

Komplex rekonstruovaný v roce 2012 nabízí celkem 116 přízemních bungalovů volně rozmístěných v hotelové zahradě. Hostům je k dispozici recepce s nepřetržitým provozem, 2 internetové terminály a možnost Wi-Fi připojení k internetu (oboje za poplatek), úschovna zavazadel, restaurace, bar u bazénu, služby lékaře, malý obchod, masáže (na objednání). V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště.

V komplexu jsou 2 tenisové kurty, volejbalové hřiště, malá košíková a rekreační areál s kulečníkem. Zábavní park s bowlingem a posilovnou je asi 300 m od hotelu, golfové hřiště Golf Maspalomas 800 m. Bungalovy Club Maspalomas Uno* jsou uzpůsobeny k samostatnému vaření.

Přibližně 300 m od hotelu jsou různé obchody, bary a restaurace, větší nákupní možnosti v 500 m vzdáleném nákupním centru Faro 2, nebo 1 km v centru Playa del Inglés.

Hotel se nachází cca 1,7 km od dun Maspalomas a Playa del Inglés. Hostům je k dispozici několikrát denně mikrobus na pláž..