Jižní Portugalsko s all inclusive za 16.990,-

Hotel Atismar v Jižním Portugalsku, Quarteira nabízí dovolenou přímo na písčité pláži, s all inclusive a v termínu 8.8. – 15.8.2013 za zlevněnou cenu 16.990,-. Možná odletová místa jsou Brno, Ostrava a Praha.

Ubytování se nachází 50 m od dlouhé písčité pláže, nedaleko přímořské promenády, 500 m centrum letoviska Quarteira, 4 km od aquaparku Aquashow, 12 km od rušného městečka Loulé a 20 km od letiště ve Faru. V okolí je několik barů, obchůdků, restaurací s mořskými plody, můžete si zapůjčit kolo a vyrazit na průzkum zdejší krajiny.V blízkosti hotelu autobusové nádraží, možnost podnikat výlety do většiny koutů Portugalska. Golfisty potěší, že se v okolí nachází mnoho golfových hřišť.

Vybavení hotelu Atismar*** vstupní hala s recepcí, výtahy, 95 pokojů, restaurace, kavárna (11:00-17:00), snack-bar, WiFi (na recepci zdarma), internetový koutek (za poplatek), menší bazén s lehátky a slunečníky, parkoviště zdarma, půjčovna kol/aut, směnárna, prádelna.

Hotel střední kategorie pro nenáročné klienty za přijatelnou cenu, výhodná poloha v blízkosti pláže a centra živého střediska.