Letecká dovolená za 7.990,-? Ano, využijte last na Černou Horu.

Hotel*** Černá Hora – Budva na 8 dní, za pouhých 7.990,-. Původní cena 10.490,-. Stačí si jen zabalit a letět načerpat energii 12.8. – 19.8.2013. Možná odletová místa Brno, Ostrava, Pardubice a Praha.

Klidné a příjemné ubytování nabízí hostům oblíbená vila Drago***. Je ideálním tipem pro všechny turisty, které láká letní dovolená Černá Hora. Ocitnete se na okouzlující Budvanské riviéře, v blízkosti proslulého prázdninového střediska Slovenska Plaža. Pobyt Černá Hora můžete využít nejen ke slunění na tamních krásných plážích, věnovat se můžete i koupání v moři nebo různým sportovním aktivitám. Letní zájezdy Černá Hora letecky často využívají i výletníci, kteří se rádi pobaví v centru Budvy, na koncertech či diskotékách.

Komfortní hotel Tatjana a velmi oblíbená vila Drago se nachází v blízkosti známého turistického střediska Slovenska Plaža, ve vilové čtvrti Budvy, která nabízí příjemné prostředí. Z hotelu i z vily můžete podnikat každodenní procházky na pláže, pobřežní promenádu i do staré historické Budvy s jedinečnou atmosférou.

Hotel i vila jsou vystavěny v tradičním kamenném stylu a disponují prostornými terasami. U hotelu je bazén s lehátky, slunečníky a příjemný café bar (bazén mohou využívat také hosté vily Drago). V recepci hotelu možnost připojení k internetu (zdarma). U hotelu i vily možnost vlastního parkování.

Pláž je vzdálená 350 m, písčitě-oblázková (Slovenska Plaža), docházet lze také na pláž Mogren, která je za poplatek (vstup i lehátka). V širším okolí jsou další nádherné pláže, které jsou snadno dostupné pěšky nebo místní dopravou (Bečiči, Jaz, Sveti Stefan).

Hotel i vila nabízí klidné a velmi příjemné soukromé ubytování. Doporučujeme široké klientele.