Dítě 2-12 let zcela ZDARMA

Tunisko, Hammamet v termínu od 10. – 20.6. 2014 na 10 nocí ve 4* hotelu s all inclusive za 18 990,- Kč a k tomu na přistýlce dítě ve věku 2-12 let zcela ZDARMA. Druhé dítě 2-12 let za cenu 8 990,- Kč.

Komfortní hotelový komplex Nahrawess Thalasso and Water Park Resort **** s vodním parkem a luxusním Thalasso centrem se rozkládá v 7 hektarové tropické udržované zahradě u široké písečné pláže Hammametského zálivu, s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Hotel je díky své poloze, vybavení, vodnímu parku a Thalasso centru, ideální pro aktivní i pasivní dovolenou, zábavu i odpočinek, načerpání energie a vychutnání relaxace prostřednictvím Thalasso center nejen v destinaci Tunisko, ale v celém Středomoří.

V hotelovém komplexu je k dispozici celkem 350 pokojů, z nichž většina je standardních, které jsou součástí konečné ceny zájezdu. Letoviska Hammamet a Nabeul jsou dostupná taxi, které jsou v této destinaci levné. Hotelový komplex je vzdálen cca 4km od historického centra Hammametu. V centru letoviska naleznete řadu příjemných kaváren v těsné blízkosti pláže či moře, restaurace, řadu obchodů, obchůdků a také tradiční arabské trhy – súky. Komplex je vzdálen cca 97km od letiště Monastir, cca 47km od letiště Enfidha a cca 72km od letiště Tunis.

Pokoje mají standardní vybavení, klimatizaci, TV se satelitem, telefon, minibar, koupelnu s vysoušečem vlasů, WC, balkon či terasu. Standardní pokoje jsou  jednolůžkové, dvoulůžkové či dvoulůžkové pokoje s jednou či dvěma přistýlkami. Na vyžádání a za úhradu na recepci hotelu: trezor, výhled na moře.

Více o termínech zde.