42% sleva na Řecko

Využijte vysoké slevy a zaleťte se podívat na ostrov Rhodos, Theologos. 8 dní s all inclusive vás vyjde na 10.990,-. Odlet možný z Brna a Ostravy.

Příjemný rodinný hotel Asterias situovaný na pobřeží Egejského moře v oblasti Tholos je vzdálen 150 metrů od pláže, 24 km od hlavního města Rhodos a cca 5 km od letiště.

K dispozici je klientům prostorná recepce, venkovní bazén, dětský bazén a dětské hřiště, internetový kout i wi-fi, restaurace s barem u bazénu.

Písčito-oblázková pláž vzdálena cca 150 metrů od hotelu. Další pláže vzdálené cca 400 metrů. Vodní sporty na pláži za poplatek. Slunečníky a lehátka taktéž za poplatek.

Animační program v českém jazyce pro dospělé (2 x týdně): – sportovní aktivity (vodní i suchozemské sporty) – zábavná představení a show po večeři – karaoke obsahující také české písně – české noviny a časopisy (pravidelná aktualizace) ve veřejné části hotelu Animační program s českým animátorem pro děti (2 x týdně) – tvůrčí aktivity a hry v prostorách areálu hotelu – vodní sporty v bazénu – zábavná show pro děti ve večerních hodinách.