Ostrov Sardinie se slevou

8 dní pobytu s all inclusive na ostrově Sardinie za 18.912,-. Odlet možný z Prahy v termínu od 20.6. do 27.6.2014.

Hotelový komplex Palmasera Village Resort**** patrových vilek a hlavní budovy leží na útesu přímo nad pláží, nejkratší přístup k pláži po schodech, nebo okolní nefrekventovanou místní komunikací vedoucí okolo hotelu, pro klienty s omezenou mobilitou možnost využití hotelového minibusu; pláž s růžovým hrubým pískem / drobnými kamínky – pozvolný vstup do vody; v zátoce Cala Gonone – součást pobřeží Golfo di Orosei; cca 800 m od městečka s restauracemi, kavárnami a přístavem; cca 6 km od vyhlášené pláže Cala Luna (dostupné lodním výletem).

V hotelu je vstupní hala s recepcí, WiFi v recepci (zdarma), restaurace (klimatizovaná, počet míst odpovídá kapacitě hotelu), venkovní gril na maso/ryby, 2 bary (v lobby, u bazénu), diskotéka/bar u pláže, společenská místnost, bazén s mořskou vodou (slunečníky a lehátka zdarma), sportovní hřiště – basketbal, fotbal, 2 tenisové kurty, boccia, stolní tenis, obchůdek se suvenýry, konferenční místnost, amfiteátr, venkovní parkoviště.

Velmi pěkný hotelový komplex patrových vilek a hlavní budovy obklopený piniemi, oleandry a olivovníky, s velmi pěknou středomořskou zahradou, položený na útesu s úchvatným výhledem na azurově průzračné moře v oblasti Golfo di Orosei – jednoho z nejkrásnějších mořských italských parků.

Vyhledávaný ubytovací komplex s bazénem s mořskou vodou, úžasnou pláží s růžovým pískem a drobnými kamínky, službami all inclusive. V blízkosti městečko dostupné příjemnou procházkou s malebným přístavem se širokou nabídkou lodních výletů na nejkrásnější pláže ostrova, včetně vyhlášené pláže s bílým pískem „Cala Luna“.

Další možné termíny zde.