Řecko, apartmán 100 metrů od moře

Dovolená na ostrově Kréta s all inclusive za 13.290,-. Odlet možný z Prahy a Brna od 6.6. do 13.6.2014.

Apartmány Galatia, se nachází v letovisku Kokkini Hani, jen 100 metrů od písečné pláže, kterou odděluje místní komunikace. Výhodou tohoto ubytování je all inclusive v sousedním hotelu AQUIS ARINA SNAD 4*, který je vzdálen 200 metrů od apartmánů. Tato nabídka kombinuje možnosti využití všech služeb komfortního 4* hotelu včetně hotelové pláže s lehátky a slunečníky zdarma, a klidnějšího ubytování v soukromí. V dosahu 400 metrů je množství obchůdků a restaurací. Vzdálenost od letiště je 10 km a od Heraklionu 16 km. Letovisko Kokkini Hani patří mezi hlučnější a rušnější místa, apartmány Galatia však mají odhlučnění, které hluk z okolí eliminuje.

Ve studio/apartmánech Galatia** je recepce, Wi-Fi v lobby (zdarma), snack bar u bazénu, bazén s oddělenou dětskou částí, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), dětské hřiště a půjčovna aut.

Písečná pláž je vzdálena 100 metrů od hotelu, plážový servis za poplatek. Pláž u hotelu Aquis Arina Sand má lehátka a slunečníky zdarma. Na pláži jsou možnosti vodních sportů (za poplatek).

Lze využívat dětský bazén, dětské hřiště a služby v rámci programu all inclusive v hotelu Aquis Arina Sand.

Další možné termíny zde.