Sleva na Karibik s all inclusive

Dopřejme si trochu luxusu a hýčkání v hotelu***** v Karibiku – Jamajka. Na 8 dní v termínu od 1.3. do 8.3.2014 s all inclusive za zlevněnou cenu 67.670,-.

Hotel leží na klidném místě u dlouhé písečné pláže v jižní části ostrova. Rušné středisko Negril je vzdáleno asi 60 minut jízdy, letiště Montego Bay asi 90 minut jízdy.

V hotelu je vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 5 tematických restaurací á la carte (italská, jamajská, asijská kuchyně, středozemní, s mořskými plody a karibský gourmet restaurant), kavárna Café de Paris, 6 barů, piano bar, WiFi, diskotéka, komplex bazénů, jacuzzi, bar u bazénu a terasa na slunění. Luxusní klimatizované pokoje se nacházejí ve třech částech – holandské, francouzské a italské.

Hotel Sandals Ehitehouse European Village & Spa***** leží přímo u 3,5 kilometru dlouhé písečné pláže. Lehátka a osušky (zdarma).

Možno využít Red Lane Spa Masáže (romantická pro páry, západoindická, sportovní), zábaly (káva, zázvor).

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu nebo v restauraci á la carte Snack (10.00–06.00 hod.) Alkoholické a nealkoholické nápoje. Basketbal, tenis, squash, volejbal, fitness, šachy, stolní tenis, šipky Windsurfing, vodní lyže, kajaky a šlapadla.

Hotel akceptuje pouze páry (muž a žena) starší 18 let.