Egypt 7.990,-

Last mitute na 8 dní v Egyptě***** za krásných 7.990,- s all inclusive. Odlet z Prahy 19.3.2014.

Hotel v orientálním stylu se nachází na klidném místě přímo u vlastní pláže. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou vzdáleny cca 35 km od hotelu v letovisku El Quseir. Letiště v Marsa Alam je vzdáleno cca 40 km.

Hotelová písčito-oblázková pláž má pozvolný vstup do moře s korálovým podložím (doporučujeme obuv do vody). Na pláži je k dispozici barový servis a sprchy. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Hotelový areál s prázdninovou atmosférou, postaven v tradičním núbijském stylu, je umístěn v rozlehlé zahradě a skládá se z několika nízkých budov. Hotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, tři restaurace, pět barů, kavárnu, nákupní galerii, kadeřnictví a diskotéku. V udržovaném areálu hotelu jsou tři pěkně rozmístěné bazény pro dospělé a dva bazény pro děti. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici u bazénů zdarma.

Hotel pro své hosty pořádá různé zábavné denní a večerní animační programy. Pro děti je zde dětské hřiště. Zdarma si můžete zahrát plážový volejbal, šipky, fotbal, minigolf, stolní tenis, tenis během dne (s osvětlením za poplatek) nebo si zacvičit ve fitness centru. Kulečník, služby lázeňského centra, vířivka a sauna jsou za poplatek. Na pláži je široká nabídka vodních sportů a potápění za poplatek.

Další termíny zde.