Tunisko s all inclusive za 10.990,-

Dovolená v 4* hotelu v Tunisku – Sousse s all inclusive za 10.990,-. Odlet 4.4 – 11.4. z Prahy.

Hotel Lti Thalassa Sousse**** se nachází přímo u dlouhé písčité pláže, v pěkné zahradě, s velkým členitým bazénem s tobogánem ve středu komplexu. V komplexu je hlavní budova a bungalovy. Je situován 25 km od letiště v Monastiru, mezi městy Port El Kantaoui a Sousse. Doporučujeme všem věkovým kategoriím a také rodinám s dětmi.

V hoteu je vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 restaurace s obsluhou (1 x za pobyt v rámci all inclusive zdarma, po předchozí rezervaci), maurská kavárna, 6 barů, minimarket, obchod se suvenýry, obchodní arkáda, kadeřnictví, krytý bazén, dětský bazén, 2 bazény (lehátka a slunečníky zdarma, osušky vratná kauce), tobogány, Wi-Fi na recepci (za poplatek), miniklub, dětské hřiště.

Vzdálenost letiště 25 km (Monastir), 44 km (Enfidha), centra (Sousse) 5 km, nákupní možnosti 400 m. Pláž je písčitá s lehátky a slunečníky zdarma, osušky vratná kauce, na pláži plážový bar.

Aktivity v ceně: animační programy, večerní programy, tenisové kurty (osvětlení a vybavení za poplatek), minigolf, stolní tenis, volejbal, plážový volejbal, lukostřelba, šipky, šlapadla po předchozí rezervaci, windsurfing po předchozí rezervaci.

Aktivity za poplatek: SPA centrum, kulečník, fitness, golf v blízkosti hotelu, masáže, sauna, salon krásy, hammam, vodní sporty za poplatek (250 m od hotelu).