Když k moři, tak na Korfu 6.590,- s all inclusive

Řeckoostrov Korfu – Sidari, ubytování v hotelu Summertime Hotel *** v termínu: 2.6. (So) – 9.6. (So), 8 dní all inclusive za 6.590,-.

Hotel Summertime *** se nachází na západním okraji severního pobřeží řeckého ostrova Korfu v letovisku Sidari. Sidari je poklidné a bezpečné městečko, které nabízí řadu místních obchodů, taveren. Sidari je také hlavní turistickou destinací ostrova Korfu. Pobřeží letoviska jsou tvořeny útesy a zátoky. Nejznámější a působivý je Canal d’Amour. V oblasti jsou i podvodní jeskyně. Canal d’Amour je jednou ze tří místních pláží.

Hotel se skládá z několika budov v hlavním areálu hotelu a z několika tzv. annexů, které jsou rozmístěny poblíž hlavní budovy. Klienti, kteří jsou ubytováni v Annexu, většinou mají bližší vzdálenost např. do centra nebo na pláž (záleží dle vybraného typu annexu). Většinou se jedná o ubytování v menších budovách, apartmánech nebo studiu. Stravování probíhá již v hotelové budově. Výhodou tohoto ubytování je většinou nižší pořizovací cena, avšak klient čerpá služeb 3* hotelu (např. stravování, sportovní aktivity, animační programy). Ubytování je vhodné pro všechny věkové kategorie.

Klienti, kteří si vyberou ubytování v Annexu, mohou využívat i nadále hotelové služby hotelu Summertime ***. Dále mezi budovami a hotelem je zřízena pravidelná kyvadlová doprava od 7:30 – 23:00h ZDARMA. V tomto hotelu je neustálá přítomnost delegáta.

Bohatý animační program v českém jazyce pro dospělé (až 6 x týdně): sportovní aktivity (ranní posilování v bazénu, vodní i suchozemské sporty) zábavná představení po večeři karaoke obsahující také české písně. Bohatý animační program pro děti s českým animátorem (až 6 x týdně), tvůrčí aktivity a hry v prostorách určených pro děti (mini klub) a v areálu hotelu vodní sporty v bazénu zábavná show pro děti v pozdních odpoledních hodinách veškeré nutné vybavení (židle pro děti v restauracích, strava vhodná pro děti, mini klub, dětské hřiště atd.) Animační programy probíhají v období: poslední týden v červnu až druhý týden v září.

Nejbližší písčitá pláž se nachází cca 250 metrů od hlavní budovy, v závislosti na umístění jednotlivých anexů může být vzdálenost kratší i delší. Plážový volejbal a vodní sporty na pláži a i plážový servis jsou za poplatek. V okolí naleznete několik dalších pláží, které jsou obklopeny pískovcovými skalami. Pláž v Sidari je držitelem Modré vlajky, a to za čistotu.

Dětské brouzdaliště, dětský koutek. Dětská postýlka (na vyžádání). K dispozici tenisové kurty, fitness, sauna. Vodní sporty na pláži (za poplatek).