Nezapomenutelná dovolená v Egyptě s nádherným aquaparkem

Bezvadná dovolená v EgyptěSharm el Sheikh v hotelu Pickalbatros Aqua Park **** v termínu 8.10. (St) – 15.10. (St), 8 dní s all inclusive za 16.790,-.

Hotel Pickalbatros Aqua Park je nově zrekonstruovaný resort v útulném moderním egyptském stylu. Na krásnou písčitou pláž se dostanete příjemnou procházkou nebo pomocí hotelového shuttle busu. Tento resort je velmi oblíben pro své služby na vysoké úrovni a díky jedinečnému bohatě vybavenému aquaparku. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií, kteří hledají odpočinkovou nebo aktivní, ale hlavně nezapomenutelnou dovolenou.

Vzdálenosti: pláže: 900 metrů /shuttle bus, letiště: 20 kilometrů, centra: Naama Bay 8 kilometrů, nákupních možností: 600 metrů. Pláž: písčitá (společná se sesterským hotelem Aqua Blu), lehátka, slunečníky a osušky zdarma, shuttle bus na pláž (zdarma), plážový bar.

Zábava: animační programy, večerní programy, vodní pólo, aerobic, pétanque, šipky, aquapark (4 bazény pro dospělé, 18 tobogánů/skluzavek, 8 bazénů pro děti 29 dětských skluzavek + 76 vodních her), plážový volejbal, stolní tenis, tenisový kurt (osvětlení za poplatek) v sesterském hotelu Aqua Blu.