Luxusní rekreační dům na Krétě

Řeckoostrov Kréta – Plakias v termínu 3.7. (St) – 10.7. (St), 8 dní letecky z Prahy za 15.215,- (při obsazení 4 osobami).

Vila Marcela *** je luxusní rekreační dům se 3 ložnicemi, který se nachází jen pár metrů od písečné pláže Plakias, v oblasti Paligremnos s nádherným výhledem na moře. Letovisko Plakias, jižní Kréta, je jedna z nejkrásnějších a nejpřirozenějších destinací na Krétě. Písečná pláž se nachází cca 150 m od ubytování.

Vila s vkusným interiérem se skládá ze 3 podlaží. V přízemí je velký obývací pokoj vybavený stylovou bílou koženou pohovkou, která může sloužit jako postel, krb, velká satelitní TV, DVD přehrávač a jídelní stůl. Najdete zde také plně vybavenou kuchyň s myčkou, troubou, sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, lednicí s mrazákem. Z obývacího pokoje je přístup na polo-zakrytou terasu s dřevěným stolem a židlemi, což je ideální místo pro relaxační chvíle. V prvním patře jsou dvě ložnice. Hlavní ložnice má terasu s přímým výhledem na moře a je vybavena manželskou postelí a vestavěnou skříní. Druhá ložnice je vybavena dvěma samostatnými lůžky a vestavěnou skříní. V prvním patře je hlavní koupelna s vanou a sprchou / WC a pračkou. Wi-Fi a klimatizace jsou ve všech třech patrech a pokojích.