Sleva Egypt s all inslusive

Mimořádná nabídka na Egypt, s odletem již 23.3.! Egypt – Marsa Alam s all inclusive na 12 dní s odletem 23.3.-4.4. za 14.990,-. Odlet 23.3. v 23:35 hodin.

Sentido Oriental Dream ***** se nachází v severní oblasti El Quseir, zasazen do krásné vzrostlé zahrady s vlastní písčitou pláží, obklopenou Rudým mořem s nádhernými korálovými útesy. Tento elegantní hotel nabízí klientům příjemnou atmosféru spolu se širokou nabídkou sportovních aktivit nebo relaxaci ve SPA centru. Doporučujeme pro všechny věkové kategorie i rodinám s dětmi.

Vybavení hotelu: vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 tematické restaurace (italská a rybí, 1× za pobyt zdarma, rezervace nutná), bar, Wi-Fi (zdarma), obchodní arkáda, diskotéka, 3 bazény (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, miniklub.

Pláž: písčitá, lehátka, slunečníky a osušky zdarma, plážový snack bar.

Zábava: animační programy, večerní programy, tenisový kurt (osvětlení za poplatek), stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fitness, pétanque, vodní pólo, minigolf, sauna, pára a vířivka po předchozí rezervaci.